İftiraya uğradım şikayet etsem ne olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka her ne kadar konuşsamda müdür kızın yanında olduğu için hiçbir türlü olaya objektif yaklaşmadı sürekli dokunsan bile suç vs cümleler kullandı.
Ya elim ayağım titremeye başladı, panik atak geçiriyor olabilirim. Geçmişi hatırladım. Geçmiş olsun.

Eğer orda şahit olan biri varsa onu kullan şahit olarak eğer yoksa geçmiş olsun yapacak birşey yok ya uzaklaştırma alırsın yada okulda atılma.

İşin peşini bırakma sen.

Eğer orada şahit olan biri varsa onu kullan şahit olarak eğer yoksa geçmiş olsun yapacak bir şey yok ya uzaklaştırma alırsın ya da okulda atılma.

Okuldan atılmak hayatını karartır. Bir tane kız için niye hayatı kararsın. Bir de niye kız sana iftira attı?

Birde sanırım ortaokula gidiyorsun, cidden sevgili olarakta arkadaş olarakda kızlarla konuşmayı bırak. Cidden özellikle ilçede falan yaşıyorsan egolarından geçilmiyor. Bu yollar ile egolarını tatmin ediyorlar.

Ve en önemlisi kız hocaya dersin öğretmeni de gördü boğazımı sıktığını diye de ifade vermiş tutanakda öyle yazıyor ama dersin öğretmenine sorduk müdürün yanında ben öyle bir şey görmedim dedi ona rağmen hala müdür kızı savunmaya devam etti annesi falan ağlıyarak aramış müdürü ben kızımı nasıl koruyacağım dışarıda falan döverler diye ağlıya ağlıya telefonda müdürle konuşmuş kız bir de yalandan ağlıyıp durdu müdürün yanında.

11 e gidiyorum

Olay nerede olmuştu?

Ya işte yozlaşmış toplumlarda olur bu. Büyük ihtimal kız müdürün akrabası falandır. Gerçek anlamda 18 ime bastığım an bu ülkeden kaçacağım.

Bir an ortaokul gibi geldi, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…