iGame GTX 1070 Coil Whine sorunu

Mustafaww

Kilopat
Daha fazla  
Sistemi toplayalı 3 hafta oldu ve oyuna girdiğimde cızırtılar gelmeye başladı, ekran kartından geliyor eminim bunun bir çözümü var mı? Lütfen yardım edin
  • iGame GTX1070
  • MSI Z370 Gaming Plus
  • Gskill 8GB 3733 MHz
  • i5 8600k
  • Modisc LG
  • Toshiba 1TB 7400RPM
  • Artic Freezer 33 PLUS
  • Dark n10
  • Corsair vs650

Coil Whine'ın hiçbir çözüm yolu yok diye biliyorum ancak servise gönderirsin ama servis çin'de olduğu için pek bir şey mümkün görünmüyor kusura bakma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses mi çok kısık yoksa ben mi duyamıyorum? Bobin titremesini fan sesi duyuluyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam son ses alıp dinleyin bir de o zaman duyuluyor. Bir Recep Baltaş PSU değiştir demiş benim gibi bir sorunu olan arkadaşlar sizce yapmalı mıyım?

Bence uğraşma hem bütçenden olursun hem de garantisi yok bence bi sünger al kasa şeffaf kapak değilse yapıştır kapağı kapat yalıtım olur duymazsın ya da kulaklık kullan duymazsın. Ya da kasayı masa üstünden indir.

Merhabalar hocam aynı şekilde iGame GTX1060 modelinde de CW ile karşılaştım. Gearbest ile görüştünüz mü ne gibi bir cevap verdiler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…