İhbar süresini yapmama hakkımız var mı?

reis benim çalışma saatimi ve izin günümü söylim ben haftada 1 gün izin yapıyorum ve bugün pazartesi günleri izinliyim 5,5 saat calısıyorum aldıgım maas 16.300 yarın ayın 7 si ve bana 15 inde cıkısımın yapılması lazım 7 sinde bildirip 15 inde cıkıs istersem bi sıkıntı olur mu

Hayır olmaz. Maaşınızı elden mi alıyorsunuz?

hayır banka hesabıma yatıyor reis yarın işe 3.45 te gidicem müdür 5.45 te cıkıcak cıkısında konuscam ve bs ye bildirmeyi düşünüyorum

reis bu tane market sektorunde calısan bir arkadaş ile görüştüm şey diyo 15 gün calısmak zorunlu tazminat davası açarlar kurumsal firma oldugu icin diyo

Son düzenleme:
reis bu tane market sektorunde calısan bir arkadaş ile görüştüm şey diyo 15 gün calısmak zorunlu tazminat davası açarlar kurumsal firma oldugu icin diyo
Sözleşmenizi görmem gerekiyor bu yüzden, sözleşmedeki hükümleri görmeden konuştuklarımız havada kalır. Şimdi bir avukatla ya da hukukçuyla iletişime geçmeniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…