İhtiyaç duyulmayan Microsoft C++ nasıl silinir?

cagri58

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Denetim masamda yaklaşık 7 tane Microsoft C++ adında uygulama var. İlk bilgisayarı aldığımda bu kadar yoktu. Bunların uygulamaları vs. açmak için gerekli olduğu ile ilgili bilgim var fakat yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarımdaki gereksiz uygulamaları sildim ve artık gerek duymadığım Microsoft C++ uygulamalarının hala bilgisayarımda bulunması beni rahatsız ediyor. Bunlardan artık ihtiyaç duymadıklarımı silmemin bir yolu var mı?

Hiçbirini silmene gerek yok hepsi işine yarıyordur zaten işine yaramıycak olsaydı başda indirmezdin bırak kalsın öyle yer kapladıkları falanda yok zaten.
Anladım teşekkürler. İhtiyaç duymama meselesi de şöyle: En başta çok oyun oynuyordum sonra bunların çoğunluğunu silmeye karar verdim. Onlar da kaldı öyle.
O zaman niye "silmemin bir yolu var mı?" dediniz?
Fark ettiyseniz tüm yazı boyunca ihtiyacım olmayanlardan bahsettim.

Hocam, silmenize gerek yok. Hangi programın ne kullandığını bilemeyiz. Daha sonra konu açmak zorunda kalmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı