E emreprl Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar öğrenciyim çalışmıyorum bir resmi gelirim yok ve yaklaşık 6000 liraya ihtiyacım var, hangi banka bana sağlar bunu ya da sağlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2019
Arkadaşlar öğrenciyim çalışmıyorum bir resmi gelirim yok ve yaklaşık 6000 liraya ihtiyacım var, hangi banka bana sağlar bunu ya da sağlar mı?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.744 Makaleler 5 Çözümler 38 13 Aralık 2019 #2 emreprl dedi: Arkadaşlar öğrenciyim çalışmıyorum bir resmi gelirim yok ve yaklaşık 6000 liraya ihtiyacım var, hangi banka bana sağlar bunu ya da sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaşın kaç? Eğer 18 yaşından küçüksen boşuna uğraşma. Artı 0 Eksi
emreprl dedi: Arkadaşlar öğrenciyim çalışmıyorum bir resmi gelirim yok ve yaklaşık 6000 liraya ihtiyacım var, hangi banka bana sağlar bunu ya da sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaşın kaç? Eğer 18 yaşından küçüksen boşuna uğraşma.
halloweise Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 379 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Eskişehir 13 Aralık 2019 #3 emreprl dedi: Arkadaşlar öğrenciyim çalışmıyorum bir resmi gelirim yok ve yaklaşık 6000 liraya ihtiyacım var, hangi banka bana sağlar bunu ya da sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bir banka sağlamaz. Kredi miktarı ne olursa olsun bankalardan kredi almak için aralıksız en az 3 ay sigortalı olman gerekiyor. Sigortalı sürende 3. ayın dolduğu 4. ayın başladığı gün kredi çekmeye uygun oluyorsun. Artı 0 Eksi
emreprl dedi: Arkadaşlar öğrenciyim çalışmıyorum bir resmi gelirim yok ve yaklaşık 6000 liraya ihtiyacım var, hangi banka bana sağlar bunu ya da sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bir banka sağlamaz. Kredi miktarı ne olursa olsun bankalardan kredi almak için aralıksız en az 3 ay sigortalı olman gerekiyor. Sigortalı sürende 3. ayın dolduğu 4. ayın başladığı gün kredi çekmeye uygun oluyorsun.