İhtiyaç kredisini olumlu sonuçlandırabilmek için tavsiyeler

Dread Pirate

Decapat
Merhaba arkadaşlar.

20 Yaşındayım, daha önce hiç kredi kartı vs. kullanmadım. İşyeri sahibiyim, 5 aylık bir açılışımız mevcut. Oto dizayn işi yapıyorum, gelirim ortalama 3.500 - 4.000 TL arasında. Findeks'den kredi notumu sorgulattim 0 çıktı.

7.000TL Tüketici kredisine ihtiyacım var. Ziraat ve İş Bankası'na başvuruda bulundum fakat olumsuz sonuçlandı.

Daha önce hiç kredi cekmedigim içinde bu konularda pek bir bilgi sahibi değilim. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
7000 TL'yi normalde verirler, sıkıntı çıkmazdı. Yüksek meblağlarda sadece sizi araştırmaya başlarlar. Bankalar artık kendilerini her yönden güvenceye almaya çalıştıkları için, ipotek koyuyorlar uzun zamandır. Bir de son zamanlarda bankaların batık kredi oranları 45 milyar TL'ye gelmiş. O yüzden de artık kredi vermek istemiyorlar kolay kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı kullanımınız olmadı sanırım. Ödeme düzeninize göre bir puanınız olurdu şimdiye kadar. Bunu kısa sürede arttırma ihtimaliniz yok diye biliyorum. Şube üzerinden başvuru yaparsanız, gelir ve giderlerinizi gösterirseniz, kredinizin onaylanma ihtimali var. Telefon veya internet üzerinden başvuru yapmanızı da önermem. Bir kere onaylanmadıysa, diğerlerinin de onaylanması pek mümkün değil. Her başvurunuz, sizin için dezavantaj olacaktır bu durumda.

Merhaba arkadaşlar.

20 Yaşındayım, daha önce hiç kredi kartı vs. kullanmadım. İşyeri sahibiyim, 5 aylık bir açılışımız mevcut. Oto dizayn işi yapıyorum, gelirim ortalama 3.500 - 4.000 TL arasında. Findeks'den kredi notumu sorgulattim 0 çıktı.

7.000TL Tüketici kredisine ihtiyacım var. Ziraat ve İş Bankası'na başvuruda bulundum fakat olumsuz sonuçlandı.

Daha önce hiç kredi cekmedigim içinde bu konularda pek bir bilgi sahibi değilim. Ne yapmalıyım?
Bankaya gelirlerinizi belgeleyebilirseniz olumlu olarak sonuçlanabilir, onun dışında puanı arttırmak için en az 3 aylık bir kredi kartı veya bir kredi kullanmanız gerekiyor, ödemelerinize göre bir not oluşuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı