Xanteus
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman Windows hatta her zaman Windows kullanmış birisi olarak artık farklı bir OS kullanma gereği duydum. Lakin ihtiyaçlarımı karşılayacağından şüphe duyuyorum. Linux kısmından çok iyi anlayan arkadaşlara birkaç soru sormak istiyorum:
- Linux kullanımı zor mu? Bir şeyleri indirmek falan zor mu sıkıntı yaşar mıyım sıkıntı yaşadığımda internet üzerinden çözüm bulmak kolay mı?
- Türkçe seçeneği var mı?
- Oyun kısmında sıkıntı yaşamayacağım bir dağıtım var mı? Çok oyun oynayan biriyim o yüzden bu kısım çok önemli. ( 900-1000TL'lik oyunlara param dayanmadığı için korsan da oynuyorum korsanda sıkıntı yaşar mıyım)
- Aktif olarak Unity ve Visual Studio 2022 kullanıyorum ve yazılım açısından gerekli herhangi bir programda sıkıntı yaşar mıyım? Bölümüm açısından program gerektiğinde indirince sıkıntı yaşar mıyım? (Yazılım müh.)
Son olarak bu tüm sorularımı karşılayan Linux dağıtımı hangisi? Eğer varsa
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
- Linux kullanımı zor mu? Bir şeyleri indirmek falan zor mu sıkıntı yaşar mıyım sıkıntı yaşadığımda internet üzerinden çözüm bulmak kolay mı?
- Türkçe seçeneği var mı?
- Oyun kısmında sıkıntı yaşamayacağım bir dağıtım var mı? Çok oyun oynayan biriyim o yüzden bu kısım çok önemli. ( 900-1000TL'lik oyunlara param dayanmadığı için korsan da oynuyorum korsanda sıkıntı yaşar mıyım)
- Aktif olarak Unity ve Visual Studio 2022 kullanıyorum ve yazılım açısından gerekli herhangi bir programda sıkıntı yaşar mıyım? Bölümüm açısından program gerektiğinde indirince sıkıntı yaşar mıyım? (Yazılım müh.)
Son olarak bu tüm sorularımı karşılayan Linux dağıtımı hangisi? Eğer varsa
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Son düzenleyen: Moderatör: