Iıntel Xeon X5460 Alınır mı?

Bunu yorumda sormak istiyorum kusura bakmayın şu an kullandığım anakart GİGABYTE GA-EP45-UD3P modlu Xeon x5460 775pin işlemci takılır mı yardımınız için teşekkür ederim. :)
Gideri var güzel bir işlemci (y)
İyi günler kusura bakma rahatsız ettim. Bunu yorumda sormak istiyorum şu an kullandığım anakart GİGABYTE GA-EP45-UD3P modlu Xeon x5460 775pin işlemci takılır mı ?

Son düzenleme:
Bunu yorumda sormak istiyorum kusura bakmayın şu an kullandığım anakart GİGABYTE GA-EP45-UD3P modlu Xeon x5460 775pin işlemci takılır mı yardımınız için teşekkür ederim. :)

İyi günler kusura bakma rahatsız ettim. Bunu yorumda sormak istiyorum şu an kullandığım anakart GİGABYTE GA-EP45-UD3P modlu Xeon x5460 775pin işlemci takılır mı ?
Destekler.

Modlu BIOS kurarsanız güzel stabil şekilde kullanırsınız.

Stock soğutucu varsa X5450 öneririm. X5460'ların R0 revizyonu var onların ısınma problemi var. Anakartınız P45 chipsetli 4GHZ overclock zorlayabilirsiniz.

Önerdiğiniz ekran kartı modlanmış bir GT 1030. DDR4 Bellğe sahip. DDR5 Belleğe sahip GT 1030'a oranla çok daha düşük bir performans sergiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı