*.ZIP olarak taratılmış. Önemli olan sıkıştırma işlemi görmeden önceki hali. Bu yüzden ZIP'ten çıkarıp tekrar taramanızı ve sonucu buraya göndermenizi rica ediyorum.
* Eğer birden fazla dosyanın taratılması gerekiyorsa bile tek tek taratıp sonuçları gönderin.
*.ZIP olarak taratılmış. Önemli olan sıkıştırma işlemi görmeden önceki hali. Bu yüzden ZIP'ten çıkarıp tekrar taramanızı ve sonucu buraya göndermenizi rica ediyorum.
* Eğer birden fazla dosyanın taratılması gerekiyorsa bile tek tek taratıp sonuçları gönderin.
Hocam false-pozitif mi onu cevaplarsanız sevinirim içindeki tüm dosyaları tek tek tarattım hiçbir tehdit bulmadı ıkarus virüs dediği dosyayı özellikle 4-5 kere tarattım o zaman virus bulamadı ikarusda.
Hocam false-pozitif mi onu cevaplarsanız sevinirim içindeki tüm dosyaları tek tek tarattım hiçbir tehdit bulmadı ıkarus virüs dediği dosyayı özellikle 4-5 kere tarattım o zaman virus bulamadı ikarusda.
Hocam onu biliyorum da ikarus pek güvenilir gelmedi diğer bilindikler varken.
Bilindik olanlar da kesin bulucak diye bir kaide yok ki hocam. En basit olan fatrat bile yakalanmıyor. bunu yapan adam bedava yapmıyor ki ne yüklemek istiyorsanız.
Hocam konu yanlış anlamışsınız gibi ıkarus zaten algılayıcı virus olarak bulduğu şeyi soruyorum sizce false-pozitif mi yani yanlış şeye mi virüs dedi bunu sordum.
hocam bana sadece size göre false-positif mi bu ikarus'un bulduğu virüs bunu cevaplarsanız sevinirim
Hocam konu yanlış anlamışsınız gibi ıkarus zaten algılayıcı virus olarak bulduğu şeyi soruyorum sizce false-pozitif mi yani yanlış şeye mi virüs dedi bunu sordum.
Hocam bana sadece size göre false-pozitif mi bu Ikarus'un bulduğu virüs bunu cevaplarsanız sevinirim
Hocam bende öyle düşünüyorum ikarus virus olarak bulduğu dosyayı tek tarattımda virus yok diyor toplu taratınca virus var diyor virüs olarak bulduğu dosya'ya kendiisiyle çelişiyor.