Fotoğraftaki dosyayı indirdim bilgisayarıma ıkarus trojan buldu. False-pozitif midir sizce? VirusTotal sonucu:VirusTotal(virus olarak gördü dosyayı ayrıten tek taratınca virus yok gözüküyor.)
Fotoğraftaki dosyayı indirdim bilgisayarıma ıkarus trojan buldu. False-pozitif midir sizce? VirusTotal sonucu:VirusTotal(virus olarak gördü dosyayı ayrıten tek taratınca virus yok gözüküyor.)
*.ZIP olarak taratılmış. Önemli olan sıkıştırma işlemi görmeden önceki hali. Bu yüzden ZIP'ten çıkarıp tekrar taramanızı ve sonucu buraya göndermenizi rica ediyorum.
* Eğer birden fazla dosyanın taratılması gerekiyorsa bile tek tek taratıp sonuçları gönderin.
VirusTotal çoğu zaman her virüsü bulamaz. İkarus adını ilk defa duydum güvenip güvenmemek size kalmış tamamen şans.
Hocam false-pozitif mi onu cevaplarsanız sevinirim içindeki tüm dosyaları tek tek tarattım hiçbir tehdit bulmadı ıkarus virüs dediği dosyayı özellikle 4-5 kere tarattım o zaman virus bulamadı ikarusda.
Hocam onu biliyorum da ikarus pek güvenilir gelmedi diğer bilindikler varken.
Ikarus virüs tarayıcısı bir trojan algılamış dosyada yani ıkarus virüs değil algılayıcı.
Bende o sitede öyle şeyler gördüm ama ıkarus un virüs algılayıcısı olduğuna eminim.
Hocam konu yanlış anlamışsınız gibi ıkarus zaten algılayıcı virus olarak bulduğu şeyi soruyorum sizce false-pozitif mi yani yanlış şeye mi virüs dedi bunu sordum.
Hocam bana sadece size göre false-pozitif mi bu Ikarus'un bulduğu virüs bunu cevaplarsanız sevinirim
False positive olması yüksek ihtimal hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.