IKEA Alex Keson alınır mı?

TMehmetT

Decapat
Daha fazla  
Masa alacağım ve bende keson kullanarak bir masa yapmak istiyorum. Babamda. Tutturd marangoz aynisini yapar 5 çekmeceyi napicaksin diye sağlam degildir o sunta kırılır sallanir 70cm de 5 çekmece ufacik cekmeceler ne ise yarar diyorlar ama herkes kullaniyor. Tasarim olarak da şık ve sade aranizda kullanan iyi ve kotu yonlerini soyliyebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masa alacağım ve bende keson kullanarak bir masa yapmak istiyorum. Babamda. Tutturd marangoz aynisini yapar 5 çekmeceyi napicaksin diye sağlam degildir o sunta kırılır sallanir 70cm de 5 çekmece ufacik cekmeceler ne ise yarar diyorlar ama herkes kullaniyor. Tasarim olarak da şık ve sade aranizda kullanan iyi ve kotu yonlerini soyliyebilecek var mı?

Hocam bence de babanızı dinleyin marangozda sağlam istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Yani IKEA Koçtaş gibi markalar güven vermiyor bence bu benim kararım biz 1 ay önce falan Koçtaş'tan dolap almistik kurduk dolap sallanıyor bayağı kötüydü yani babanda demis sallanır falan marangozda istedigin gibi yaptıktan sonra test edebilirsin.
Hocam marangozun yaptigida sallanicak ve 2 kat daha pahaliya yapicak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı