2 ayda MSÜ biter mi?

ranex035

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an sadece Türkçe sosyal temel şeyler biliyorum, matematik toplama cıkarma vs. biliyorum. Fen, kimyam iyi gerisi fazla yok. İşten anlaşmalı 1 Ocakta çıkacağım MSÜ'ye kadar ne yapabilirim?

Arkadaşlar şu an sadece Türkçe sosyal temel şeyler biliyorum, matematik toplama cıkarma vs. biliyorum. Fen, kimyam iyi gerisi fazla yok. İşten anlaşmalı 1 Ocakta çıkacağım MSÜ'ye kadar ne yapabilirim?

Elinden geldiğince oturup çalışacaksın hocam hepsu bu. Sıkı çalışmayla istediğin yeri kazanabilirsin.

Dipnot: Asker olmayın.

Hocam temeliniz zayıfsa zorlanacaksınızdır. Hızlı bir şekilde durumunuzu analiz etmeli ve plan yapmalısınız.Net hedefinizi ve şu anki seviyenizi söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.

Hocam temeliniz zayıfsa zorlanacaksınızdır. Hızlı bir şekilde durumunuzu analiz etmeli ve plan yapmalısınız.Net hedefinizi ve şu anki seviyenizi söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.

Vallahi kral işten vakit kalmıyor deneme çözemedim daha ama genel söyleyeyim Türkçe 20-25(dil bilgisi 0) sosyal 15-17 mat 2-3 ilk 3 soru kolaysa diyeyim fende keza aynı şekil kimya güzel de diğerleri 1-2 net yoksa yok durum bu.

Elinden geldiğince oturup çalışacaksın hocam hepsu bu. Sıkı çalışmayla istediğin yeri kazanabilirsin.

Dipnot: Asker olmayın.

Eyvallah reisimde neden asker olmayın dedin.

Vallahi kral işten vakit kalmıyor deneme çözemedim daha ama genel söyleyeyim Türkçe 20-25(dil bilgisi 0) sosyal 15-17 mat 2-3 ilk 3 soru kolaysa diyeyim fende keza aynı şekil kimya güzel de diğerleri 1-2 net yoksa yok durum bu.

Eyvallah reisimde neden asker olmayın dedin.

Değmeyecek hocam emin olun. Bir çok kişi dizilerde/filmlerde gördükleriyle, teknofest gibi yerlerde üniforma görünce veya vatan millet sakarya anlayışıyla asker olmak istiyor.

Hem MSÜ hem de askerlik hiç kolay bir meslek değil, tüm hayatınızı kenara atacaksınız. Çevremde ne kadar askerlik isteyen varsa MSÜ kazanınca intibak eğitiminde bıraktılar. Ömrümüzü dağ taşta geçireceksiniz, eşinizin doğumunda evde olamayacaksınız.

50 yıl önce olsa olun derdim fakat bu günlerde askerlik değecek bir meslek değil, başka bölümler öneririm. Bir hevesle girerseniz pişman olursunuz.

70 gün var buna 60 gün de. Günde 6 saat çalışma = 360 saat çalışma. İlk 24 saatte matematik temelini bitirebilirsin. Çok rahat bir şekilde. Sonra seri bir şekilde konulara geçersin soru çözümne geçersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bitir.

Değmeyecek hocam emin olun. Birçok kişi dizilerde/filmlerde gördükleriyle, TEKNOFEST gibi yerlerde üniforma görünce veya vatan millet Sakarya anlayışıyla asker olmak istiyor.

Hem MSÜ hem de askerlik hiç kolay bir meslek değil, tüm hayatınızı kenara atacaksınız. Çevremde ne kadar askerlik isteyen varsa MSÜ kazanınca intibak eğitiminde bıraktılar. Ömrümüzü dağ taşta geçireceksiniz, eşinizin doğumunda evde olamayacaksınız.

50 yıl önce olsa olun derdim fakat bu günlerde askerlik değecek bir meslek değil, başka bölümler öneririm. Bir hevesle girerseniz pişman olursunuz.

Eyvallah teşekkür ederim.

Eyvallah teşekkür ederim.

Askerlik kolay meslek değildir. Çevrenizde asker olanlar varsa mutlaka onlara danışın, asker olacağım diye gaza gelip daha sonra pişman olan eminim çok insan vardır.

Ders çalışma kısmına gelirsek bence her gün en az 20-30 paragraf çözün, hızlı artış sağlayacaktır. Sosyal15-17 civarı yapıyorsanız bence oraya ekstra bakmanıza gerek yok. Matematikte üstteki arkadaşın attığı video ya da başka bir videodan tüm konulara az çok hakim olacak şekilde çalışsanız. 10-15 netlere çıkarsınız diye düşünüyorum. Fende 2 ayda bence pek bir şey yapılmaz ama gene de zeduva öğretmenlerinin kritik konular kamplarıyla garanti soru gelen yerlere bakabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı