temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.595 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Aralık 2020 #11 Sagurata dedi: Dün kumaş olanını satın aldım. Şimdilik memnunum. Bence deri almayın terletir. Genişletmek için tıkla... Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu?
Sagurata dedi: Dün kumaş olanını satın aldım. Şimdilik memnunum. Bence deri almayın terletir. Genişletmek için tıkla... Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu?
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 697 Çözümler 3 7 Aralık 2020 #12 temmuzz dedi: Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu? Genişletmek için tıkla... Memnunum. Günümün çoğunu PC başında geçiriyorum. Bugün aralıksız 7 saat PC başındaydım hiç sorun olmadı.
temmuzz dedi: Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu? Genişletmek için tıkla... Memnunum. Günümün çoğunu PC başında geçiriyorum. Bugün aralıksız 7 saat PC başındaydım hiç sorun olmadı.
KekSeven71 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 346 9 Aralık 2020 #13 Sagurata dedi: Memnunum. Günümün çoğunu PC başında geçiriyorum. Bugün aralıksız 7 saat PC başındaydım hiç sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Boy kilo ölçülerinizi paylaşır mısınız?
Sagurata dedi: Memnunum. Günümün çoğunu PC başında geçiriyorum. Bugün aralıksız 7 saat PC başındaydım hiç sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Boy kilo ölçülerinizi paylaşır mısınız?
samureymen Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070Super i514400F Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #14 Şu an 10.000 lira olması üzücü
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 697 Çözümler 3 21 Ocak 2024 #15 Hala kullanıyorum, hala sapasağlam ama oturduğumuz yerdeki sünger çöktü zamanla. Onun dışında 10 bin edeceğini sanmıyorum. Daha iyi koltuklar vardır o fiyata muhtemelen.
Hala kullanıyorum, hala sapasağlam ama oturduğumuz yerdeki sünger çöktü zamanla. Onun dışında 10 bin edeceğini sanmıyorum. Daha iyi koltuklar vardır o fiyata muhtemelen.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 21 Ocak 2024 #16 Arkadaşlar Markus iyi bir model değil bana sorarsanız, o fiyata daha rahat edeceğiniz ürünler alınabilir. Denemiş biri olarak önermiyorum.
Arkadaşlar Markus iyi bir model değil bana sorarsanız, o fiyata daha rahat edeceğiniz ürünler alınabilir. Denemiş biri olarak önermiyorum.
samureymen Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070Super i514400F Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #17 Düzeltme: 7000tlye beyazı var ikeada siyahı yok görünüyor başka sitelerde 10k lakin ikinci el almak daha mantıklı gibi
Düzeltme: 7000tlye beyazı var ikeada siyahı yok görünüyor başka sitelerde 10k lakin ikinci el almak daha mantıklı gibi
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #18 BilgisayarKurdu dedi: Arkadaşlar Markus iyi bir model değil bana sorarsanız, o fiyata daha rahat edeceğiniz ürünler alınabilir. Denemiş biri olarak önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam markus almayı düşünüyorum. Neden iyi bir ürün değil?
BilgisayarKurdu dedi: Arkadaşlar Markus iyi bir model değil bana sorarsanız, o fiyata daha rahat edeceğiniz ürünler alınabilir. Denemiş biri olarak önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam markus almayı düşünüyorum. Neden iyi bir ürün değil?
L lastruling Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive 26 Şubat 2024 #19 Serush dedi: Hocam markus almayı düşünüyorum. Neden iyi bir ürün değil? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum uzun zamandır çok güzel bence çok rahat.
Serush dedi: Hocam markus almayı düşünüyorum. Neden iyi bir ürün değil? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum uzun zamandır çok güzel bence çok rahat.
V vinterrest Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #20 lastruling dedi: Ben kullanıyorum uzun zamandır çok güzel bence çok rahat. Genişletmek için tıkla... Hala memnun musunuz hocam markus'tan denediğiniz diğer koltuklarla kıyaslarsanız nasıl alınır mı?
lastruling dedi: Ben kullanıyorum uzun zamandır çok güzel bence çok rahat. Genişletmek için tıkla... Hala memnun musunuz hocam markus'tan denediğiniz diğer koltuklarla kıyaslarsanız nasıl alınır mı?