- Makaleler
- 2
Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu?Dün kumaş olanını satın aldım. Şimdilik memnunum. Bence deri almayın terletir.
Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu?Dün kumaş olanını satın aldım. Şimdilik memnunum. Bence deri almayın terletir.
Memnunum. Günümün çoğunu PC başında geçiriyorum. Bugün aralıksız 7 saat PC başındaydım hiç sorun olmadı.Ben de şu aralar koltuk arıyorum. Hala memnun musunuz? Aldığınızdan beri bir değişiklik oldu mu?
Boy kilo ölçülerinizi paylaşır mısınız?Memnunum. Günümün çoğunu PC başında geçiriyorum. Bugün aralıksız 7 saat PC başındaydım hiç sorun olmadı.
Hocam markus almayı düşünüyorum. Neden iyi bir ürün değil?Arkadaşlar Markus iyi bir model değil bana sorarsanız, o fiyata daha rahat edeceğiniz ürünler alınabilir. Denemiş biri olarak önermiyorum.
Ben kullanıyorum uzun zamandır çok güzel bence çok rahat.Hocam markus almayı düşünüyorum. Neden iyi bir ürün değil?
Hala memnun musunuz hocam markus'tan denediğiniz diğer koltuklarla kıyaslarsanız nasıl alınır mı?Ben kullanıyorum uzun zamandır çok güzel bence çok rahat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.