Ikea LAGKAPTEN/ADILS masa alınır mı?

AEGONN

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Attığım linkteki masayı almayı düşünüyorum, üzerine 1 monitör 1 kasa koyacağım. Sallanma vs yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O masa sallantı yapıyor. Ben onun yerine IKEA'dan kendi masamı oluşturmuştum. Yüksekliği ayarlanabilen ayaklardan 5 adet aldım ve bunların üzerine de hazır masa tablalarından istediğim boyutta (150x70) aldım. 5. ayağı monitörün denk geleceği yere (masanın ortası) monte ettim. Böylece sallantı olmadı. Her ayak 5 vida ile tutturuluyor.

Tablanın sağlamlık kriteri 25 kilogram yük. Onu sakın unutmayın.

Sallanma yaparsa ekstra 1 ayak daha alıp monte edebilir miyim kendim tek tek aldığım zamanda aynı ücrete denk geliyor.

LINNMON/ADILS modelini bilgisayarımda kullanıyorum. Çok da memnunum tavsiye ederim. Yalnız ayakları monte ederken elektrikli tornavida daha iyi olur. El gücüyle yapmak yorabiliyor
Sallanma filan yapıyormu hocam.

Sallanma filan yapıyormu hocam.
Yok benimkisi hiç sallanmıyor. Ama ayaklarındaki yükseklik ayarını düzgün yapmak gerek. Öbür türlü sallanabilir. Özellikle bilgisayarı yerleştirdikten sonra daha da sabitliyor kendini ağırlıkla.

LINNMON/ADILS modelini bilgisayarımda kullanıyorum. Çok da memnunum tavsiye ederim. Yalnız ayakları monte ederken elektrikli tornavida daha iyi olur. El gücüyle yapmak yorabiliyor

Konuyu hortlatıyorum. Hala kullanıyor musunuz?Şikayetleriniz var mı?

Konuyu hortlatıyorum. Hala kullanıyor musunuz? Şikayetleriniz var mı?
Hayır artık kullanmıyorum. Setup'ı değiştirdiğim için masa küçük geldi. Yeni bir masaya geçtim. Ama masa gayet basit ve iş görür bir masa yine olsa yine kullanırdım. Herhangi bir şikayetim yoktu açıkçası, dediğim gibi sadece bana küçük geldiği için değiştirdim masayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…