Ikea LAGKAPTEN/ADILS masa alınır mı?

Hayır artık kullanmıyorum. Setup'ı değiştirdiğim için masa küçük geldi. Yeni bir masaya geçtim. Ama masa gayet basit ve iş görür bir masa yine olsa yine kullanırdım. Herhangi bir şikayetim yoktu açıkçası, dediğim gibi sadece bana küçük geldiği için değiştirdim masayı.

LAGKAPTEN/ADILS bu masayımı aldınız hocam kaç cm ebatını aldınız bir de bende 140x60 düşünüyorum ama sallanıyor diyenler olmuş.

LAGKAPTEN/ADILS bu masayımı aldınız hocam kaç cm ebatını aldınız bir de bende 140x60 düşünüyorum ama sallanıyor diyenler olmuş.
Evet bu masayı almıştım. Yani öyle aman aman sallanmıyor ama dirseklerinizle çok yüklenirseniz biraz sallanıyor. Ayaklarını güzel vidalarsanız sallantı azalıyor. Eğer bu masanın tablasını uzun alırsanız sallanma artıyor.

Evet bu masayı almıştım. Yani öyle aman aman sallanmıyor ama dirseklerinizle çok yüklenirseniz biraz sallanıyor. Ayaklarını güzel vidalarsanız sallantı azalıyor. Eğer bu masanın tablasını uzun alırsanız sallanma artıyor.

Anladım o zaman 140x60 almamın bir sakıncası olmaz.

Ayaklarını ayarlanabilir ayak mı aldınız yoksa sabitmi.
Eğer ayarlanabilir ayağı aldıysanız nasıl aldınız sepet içeriğini o yönde özelleştiremedim.

Ayaklarını ayarlanabilir ayak mı aldınız yoksa sabitmi.
Eğer ayarlanabilir ayağı aldıysanız nasıl aldınız sepet içeriğini o yönde özelleştiremedim.
Bu attığın linkteki ayağı aldım ben de. Ayarlanabilir dediği en alt kısmı vidalı gibi yukarı aşağı olabiliyor o yani. Halıya tümseğe falan denk gelir diye. Eğer kasayı masa üstüne koymayacaksan veya çok ağır değilse hiç sorun olmaz. Neredeyse bütün dünya bu masayı kullanıyor zaten standart olarak:)

Bu attığın linkteki ayağı aldım ben de. Ayarlanabilir dediği en alt kısmı vidalı gibi yukarı aşağı olabiliyor o yani. Halıya tümseğe falan denk gelir diye. Eğer kasayı masaüstüne koymayacaksan veya çok ağır değilse hiç sorun olmaz. Neredeyse bütün dünya bu masayı kullanıyor zaten standart olarak:)

Kasam çok ağır değil ekran kartımda 5700XT yani öyle 4090 falan değil ağır değil genel olarak kasam Dark Diamond Pro mesh hafif bir kasa ama olmadı yere koyarım.

Kasam çok ağır değil ekran kartımda 5700XT yani öyle 4090 falan değil ağır değil genel olarak kasam Dark Diamond Pro mesh hafif bir kasa ama olmadı yere koyarım.
Ben de 5600XT ve standart bir kasa ile kullanıyordum. Sallantı falan yaşamadım. Ama bazen boş bulunup dirseklerimle ortasına yaslandığım oluyordu. Ona dikkat etmek gerekebilir. Esneme veya çökme olmaması için.

Ben de 5600XT ve standart bir kasa ile kullanıyordum. Sallantı falan yaşamadım. Ama bazen boş bulunup dirseklerimle ortasına yaslandığım oluyordu. Ona dikkat etmek gerekebilir. Esneme veya çökme olmaması için.

O kadar hassasmı yani normal düz bir masa değil mi ya o kadar hassas olacağını sanmıyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı