IKEA Matchspel alınır mı?

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir koltuk arayışındayım, biri bir markaya iyi dıyorken birine kötü diyor bir türlü bulamadım. Belimde bel fıtığım var, haliyle otururken rahat ettirecek ergonomik bir sandalye arıyorum. IKEA matchspel alınır mı 8500'e? Ya da oyuncu koltuğu mu tercih etmeliyim Hawk falan? Başka öneriniz var mı? Seduna Thunder Pro'ya baktım sırt kısmı dayanıksız olduğu için çok kırılıyormuş.

Oyuncu koltuğu alınmaz sizin durumunuzda.
Oyuncu koltukları %40 ergonomik %60 rahatlık içindir ortalama.(oranlar tahmini)
Ofis koltukları ise %90 ergonomik %10 rahatlık için üretilir.(oranlar tahmini)

Size önerim 2K daha koyup IKEA markus almanız hem kötüleyen 1 kişi dahi yok kullanıcı memnuniyeti yüksek, hem de 10 yıl garantisi var. Tabii alacaksanız mümkünse mağazadan deneyerek alın çünkü son yorum sizin her zaman.

Oyuncu koltuğu alınmaz sizin durumunuzda.
Oyuncu koltukları %40 ergonomik %60 rahatlık içindir ortalama.(oranlar tahmini)
Ofis koltukları ise %90 ergonomik %10 rahatlık için üretilir.(oranlar tahmini)

Size önerim 2K daha koyup IKEA markus almanız hem kötüleyen 1 kişi dahi yok kullanıcı memnuniyeti yüksek, hem de 10 yıl garantisi var. Tabii alacaksanız mümkünse mağazadan deneyerek alın çünkü son yorum sizin her zaman.

Mağazada deneme şansım yok küçük bir ilçede yaşıyorum, rahat olsun o da yeter aslında. Zio Fabric jet Black nasıldır?

Mağazada deneme şansım yok küçük bir ilçede yaşıyorum, rahat olsun o da yeter aslında. Zio Fabric jet Black nasıldır?

Sürekli önerdiğim efsane bir koltukdur.Ama açıkladığım gibi ergonomik değil.
Oyuncu koltuğu alırsanız belirli aralıklarla esneme hareketleri yapmanız daha sağlıklı olur.

Sürekli önerdiğim efsane bir koltukdur. Ama açıkladığım gibi ergonomik değil.
Oyuncu koltuğu alırsanız belirli aralıklarla esneme hareketleri yapmanız daha sağlıklı olur.

Ya hocam ofis koltuğu alsam rahat olmayacak, işte çalıştığım için saatlerce PC başında oturamıyorum zaten. Dizi film izlerken ağrı çekmeden güzelce izleyebileyim oyun oynarken rahat edeyim bunu istiyorum ben. Ergonomik dediğim rahat ettirebilecek anlamında demiştim yani. Başka önerin varsa alabilirim. Zio iyi diyorsan arastirip sipariş verebilirim. Düğün sandalyemden kurtulayım yeter.

Ya hocam ofis koltuğu alsam rahat olmayacak, işte çalıştığım için saatlerce PC başında oturamıyorum zaten. Dizi film izlerken ağrı çekmeden güzelce izleyebileyim oyun oynarken rahat edeyim bunu istiyorum ben. Ergonomik dediğim rahat ettirebilecek anlamında demiştim yani. Başka önerin varsa alabilirim. Zio iyi diyorsan arastirip sipariş verebilirim. Düğün sandalyemden kurtulayım yeter.

Zio bütçenin en iyisi. Belki Hawk falan bakılabilir ama Zio gene daha iyi. Uzun kullanım incelemeside var forumda 2 tane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı