denedim yine aynıÇok basit bir yöntem söyleyeyim, RAM'lerin ucunu silgi ile dikkatlice silin. Oksitlenme olayı yapabiliyor. Belki yarar, yarayacağını pek sanmıyorum ama denemeye değer.
iki slottada denedim biri sıkıntısız çalışıyor diğerini taktığımda tek olarak windows da donuyor ikisini bir taktığımda tam açılacakken yeniden başlıyor pc dual kit değil ayrı ayrı aldım ama aynı marka aynı modelİki RAM'i de her slotta tek tek denediniz mi? Eğer denediyseniz ve çalıştıysa büyük ihtimalle iki RAM'i dual kit olarak almadınız. Dual olmayan RAM modüllerinde böyle sorunlar olası.
BIOS sıfırlamayı deneyebilirsin.
hocam biri sıkıntısız çalışıyor diğeri donuyor windows açılırken ama biosta falan görünüyor ram servise gönderdim sağlam denildiİki RAM'i de her slotta tek tek denediniz mi? Eğer denediyseniz ve çalıştıysa büyük ihtimalle iki RAM'i dual kit olarak almadınız. Dual olmayan RAM modüllerinde böyle sorunlar olası.
hocam biri sıkıntısız çalışıyor diğeri donuyor windows açılırken ama biosta falan görünüyor ram servise gönderdim sağlam denildiİki RAM'i de her slotta tek tek denediniz mi? Eğer denediyseniz ve çalıştıysa büyük ihtimalle iki RAM'i dual kit olarak almadınız. Dual olmayan RAM modüllerinde böyle sorunlar olası.
aynı anda aldım aynı anda taktım bir hafta sonra sorunu bulabildik bir rami çıkarınca düzeldiSistemin ne? 2.belleği sonradan mı aldın? Sonradan aldıysan takmadan önce BIOS'u sıfırlamayı deneyebilir misin?
ne yaptın hocam çözdün mü ?denedim yine aynı
iki slottada denedim biri sıkıntısız çalışıyor diğerini taktığımda tek olarak windows da donuyor ikisini bir taktığımda tam açılacakken yeniden başlıyor pc dual kit değil ayrı ayrı aldım ama aynı marka aynı model
hocam biri sıkıntısız çalışıyor diğeri donuyor windows açılırken ama biosta falan görünüyor ram servise gönderdim sağlam denildi
hocam biri sıkıntısız çalışıyor diğeri donuyor windows açılırken ama biosta falan görünüyor ram servise gönderdim sağlam denildi
aynı anda aldım aynı anda taktım bir hafta sonra sorunu bulabildik bir rami çıkarınca düzeldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.