İki adet dosyayı ".exe" haline getirmek

Daha fazla  
Merhaba

Sorum şöyle arkadaşlar:
Örnek veriyorum.
İki adet dosyam var.
Biri
NOTLAR.TXT
Diğeri de
RESİM.JPG
Olsun.

Yapmak istediğim; bu iki dosyayı kurulum yapar gibi EXE haline getirmek.

Fakat istediğim WinRAR veya buna benzer exe yapan programlarla basitçe ziplemek rarlamak gibi exe yapmak değil.

Bu iki adet dosyanın, bilgisayarın neresine yüklenmesi gerektiğini ben tayin etmek (ayarlamak) istiyorum.

Örnek verecek olursam, oluşturacağım (EXE) program, kurulum yapar gibi yükleneceği bilgisayarda;
NOTLAR.TXT dosyasını, programın kurulduğu bilgisayarın Belgeler klasörüne yüklesin,
RESİM. JPG dosyasını ise masaüstüne kaydetsin.

Bu istediğimi yapabileceğim programlar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
WinRAR'ya da 7z ile SFX yapabilirsin. YouTube'da örnek videolar mevcut.
Basit bir sıkıştırma istemiyorum. Detaylıca anlatmıştım.

Exe’ye tıklanınca açılacak dosyaların farklı yerlere kurulması gerekiyor. Tıpkı program kurar gibi. Winrar ile yapılabilir mi böyle bir şey?
Bahsettiğiniz Youtube video linkini verir misiniz?

Bunu yapmanız için bir sürü yöntem var. Ben birinin linkini veriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapmanız için bir sürü yöntem var. Ben birinin linkini veriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ilginize, videoyu indirdim inceliyorum. Bahsettiğiniz başka yöntemlerin videoları varsa onların da video linklerini gönderir misiniz? Teşekkürler.

Iexpress benim işimi görmedi, tüm dosyaları aynı yere kuruyor.

Oysa benim istediğim, kurulmasını istediğim dosyalarımın nereye kurulması gerektiğini, benim ayarlamam lazım.

Önek, iki adet dosyam var ve birinin masaüstüne, diğerinin program files klasörüne kurulmasını istiyorum.

Bu işi hangi programla yapabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı