570-575 dolar kadar.3080 alsam 2 tane nasıl olur.
570-575 dolar kadar.3080 alsam 2 tane nasıl olur.
Elektrik tüketimi harici net kâr mı hocam ? Yoksa brüt getirisi mi?570-575 dolar kadar.
Elektrik tüketimi bölgeye ve donanıma göre çok değişken. Mining içerisinde toplam kazancınızın %8-12 arası elektrik gideri olarak düşünebilirsiniz. En temiz bu şekilde toplam mining geliriniz üzerinden masrafınızı bulabilirsiniz.Elektrik tüketimi harici net kâr mı hocam ? Yoksa brüt getirisi mi?
Elektrik tüketimi bölgeye ve donanıma göre çok değişken. Mining içerisinde toplam kazancınızın %8-12 arası elektrik gideri olarak düşünebilirsiniz. En temiz bu şekilde toplam mining geliriniz üzerinden masrafınızı bulabilirsiniz.
Elektrik maliyetini 0,80 TL kWh olarak almıştım. Net kâr diyebilirim ama bu diğer sistem bileşenlerinin giderlerini kapsamıyor, sadece ekran kartı başına bir değer.Elektrik tüketimi harici net kâr mı hocam ? Yoksa brüt getirisi mi?
Elbette. Ortalama fikir edinmek için sordum. Teşekkür ederim.Elektrik maliyetini 0,80 TL kWh olarak almıştım. Net kâr diyebilirim ama bu diğer sistem bileşenlerinin giderlerini kapsamıyor, sadece ekran kartı başına bir değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.