İki CS:GO Hesabından Biri Ban Yerse Diğeri de Yer mi?

Evet arkadaşlar. Şimdi ben 2017'de 2 tane Steam hesabı açmıştım ve şu an sadece birisini kullanıyorum. Onda da CS:GO satın aldım. Öbür hesabi geçtiğimiz günlerde CS:GO'nun bedava olması nedeniyle tekrar hesabı bulup bedava olan oyunu oynadım.
Soru şu: Ben bedava CS:GO olan hesabı az önce arkadaşıma verdim telefon numaramı kaldırıp. Eğer o hesap VAC ban yerse kendi CS:GO'yu satın aldığım hesapta ban yer mi? Teşekkürler.
Not: İkisi de aynı PC'de açıldı.
Benim 2015 yılından beridir Cs oynadığım hesabım varda 1-2 sene önce bırakmıştım ve hesabımı arkadaşıma vermiştim, yeniden alıp para vermesin diye ama hile açmış ve VAC yemiş. Temmuz ayında yeni hesap açtım aynı numara üzerine kayıtlı o hesapla oynuyorum bir problem çıkmadı şimdiye kadar. VAC hariç 5 hesabım var hepsi de aynı telefon üzerine kayıtlı. Bana göre aynı telefon üzerine kayıtlı olması bir problem çıkarmaz , ama bilgisayarında program loglarına kadar erişebilirse belki o yüzden banlanabilirsin tekrardan.
Evet arkadaşlar. Şimdi ben 2017'de 2 tane Steam hesabı açmıştım ve şu an sadece birisini kullanıyorum. Onda da CS:GO satın aldım. Öbür hesabi geçtiğimiz günlerde CS:GO'nun bedava olması nedeniyle tekrar hesabı bulup bedava olan oyunu oynadım.
Soru şu: Ben bedava CS:GO olan hesabı az önce arkadaşıma verdim telefon numaramı kaldırıp. Eğer o hesap VAC ban yerse kendi CS:GO'yu satın aldığım hesapta ban yer mi? Teşekkürler.
Not: İkisi de aynı PC'de açıldı.
VAC Banlı Steam hesaplarında aynı telefon numarasını kullanmak Geçmişte bu durumla alakalı Steam'dan alıntıların bulunduğu konu mevcut. İncelemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı