İki daire için tek sağlayıcıda router önerisi

Yusuf Z

Decapat
Daha fazla  
Karşı daireye Ethernet çekip tek sağlayıcı kullanacağım, 2 daire için. Router önerisi lazım.
Veya onun yerine sahibinden OpenWrt kurulu ikinci el router satanlar gördüm, sizce alınır mı?

Karşı daireye Ethernet çekip tek sağlayıcı kullanacağım, 2 daire için. Router önerisi lazım.
Veya onun yerine sahibinden OpenWrt kurulu ikinci el router satanlar gördüm, sizce alınır mı?

Modeline göre değişir hocam, OpenWrt istemenizin amacı nedir? İnternet hızı düşük ve modem eski ise çok iyi performans vermeyebiliyor router. Mi 4A önerebilirim, 500-600'e rahat bulursunuz OpenWrt kurulusunu.

Cihazı evin uç kısmına mı yoksa ortasına mı koyacaksın ve evin kaç m².

Modeline göre değişir hocam, OpenWrt istemenizin amacı nedir? İnternet hızı düşük ve modem eski ise çok iyi performans vermeyebiliyor router. Mi 4A önerebilirim, 500-600'e rahat bulursunuz OpenWrt kurulusunu.

Karşı daireye çok misafir geliyor bilemedim SQM falan açsam belki rahat olur.

Cihazı evin uç kısmına mı yoksa ortasına mı koyacaksın ve evin kaç m².

200m² bizim eve tek modem yetiyor oraya da tek router yeter sanırım.

Karşı daireye çok misafir geliyor bilemedim SQM falan açsam belki rahat olur.

200m² bizim eve tek modem yetiyor oraya da tek router yeter sanırım.

Bende mi 4A vardı ama 10 yıllık modem uzak odalarda internet daha iyi çekiyordu. Zapret kurmuştum sonra sıfırlayınca kurmaya üşendim kaldırdım kutusuna çünkü başka bir işime yaramıyordu. Karşı dairenin büyüklüğü ne kadar çok duvar varsa yetmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı