Valla ikiside birbirine çok tıslıyor birde ben hata yaptım direk saldım birbirlerine baksınlar diye napabilirim yardımcı olurmusunuz1 haftaya alisirlar, başta biraz göz kulak olmak gerekiyor saldirmamalari için tabi. Ödül maması varsa ya da yaş mama her ikisine de aynı anda ve birbirine yakın verilebilir gözetim eşliğinde. Böyle daha kolay alisiyorlar.
Doğru ama bizim evimizde çok fazla oda yok ayrı ayrı tutma imkanım yok nasıl edicem hiç bilmiyorum ikiside ara ara birbini takip edip hırlıyorAyrı odalarda birkaç gün beklet ki birbirlerinin kokusuna alışsınlar. Hemen yan yana getirmek doğru değil.
Birbirlerine vurmuyorlarsa sıkıntı yok, zamanla alışırlar.Doğru ama bizim evimizde çok fazla oda yok ayrı ayrı tutma imkanım yok nasıl edicem hiç bilmiyorum ikiside ara ara birbini takip edip hırlıyor.
Çook nadir oluyorBirbirlerine vurmuyorlarsa sıkıntı yok, zamanla alışırlar.
Normal, kedi bu. Sıkıntı yapma.Çook nadir oluyor
Valla şuan birbirlerini burun buruna kokluyorlar ara sıra ara sırada kavga ediyorlar düne göre gayet iyiler yeni gelen kedi kumuna girmişti evdeki kedi kumdan çıkartmadı habire saldırdı.Normal, kedi bu. Sıkıntı yapma.
Güzel güzel, alışmaya başlamışlar.Valla şuan birbirlerini burun buruna kokluyorlar ara sıra ara sırada kavga ediyorlar düne göre gayet iyiler yeni gelen kedi kumuna girmişti evdeki kedi kumdan çıkartmadı habire saldırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.