İki ekran kartlı laptopta NVIDIA ekran kartını kullanmıyor

muhammedtr281

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci:i5 14400f ekran kartı:rtx 2060 anakart:msı pro b760ma ddr5 wifi sıvı soğutma:msı mag corelıquid m240 kasa:rajintek ponos ultra ms4
Selam. Bende iki tane ekran kartı var birisi Intel HD Graphics 4000 var bir de GeForce GT635M var. HDMI kablosunu bağlayınca Intel HD Graphics 4000 kullanıyor NVIDIA Denetim Masası'ndan da seçtim olmadı. Kutucuklarda Intel HD Graphics 4000'in altında HDMI simgesi çıkıyor takınca. Birisi yardım edebilir mi HDMI'den görüntü aktarınca Intel olanı kullanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (50).png
    Ekran Görüntüsü (50).png
    98,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Görüntüsü (51).png
    Ekran Görüntüsü (51).png
    89,6 KB · Görüntüleme: 33
Selam. Bende iki tane ekran kartı var birisi Intel HD Graphics 4000 var bir de GeForce GT635M var. HDMI kablosunu bağlayınca Intel HD Graphics 4000 kullanıyor NVIDIA Denetim Masası'ndan da seçtim olmadı. Kutucuklarda Intel HD Graphics 4000'in altında HDMI simgesi çıkıyor takınca. Birisi yardım edebilir mi HDMI'den görüntü aktarınca Intel olanı kullanıyor.
Mux switchden harici ekran kartı seçeneğini aktif hale getirin

Merhaba. Laptoplarda normalde boştayken mümkünse dahili grafik birimi kullanılır, oyun vs. açarsanız GT635M devreye girer.

O normal laptopun kendi ekranında oluyor şey gibi düşün anakartta olan HDMI portu ve ekran kartindaki HDMI portu gibi düşün şu an HDMI portuna takınca Intel Graphics HD 4000 kullanıyor onu NVIDIA ekran kartı ile değiştirmek istiyorum

Merhaba. Laptoplarda normalde boştayken mümkünse dahili grafik birimi kullanılır, oyun vs. açarsanız GT635M devreye girer.
O normal leptop'un kendi ekranında oluyor şey gibi düşün anakartta olan hdmi portu ve ekran kartindaki hdmi portu gibi düşün şuan hdmi portuna takınca intel graphics HD 4000 kullanıyor ona Nvidia ekran kartı ile değiştirmek istiyom

MUX switchden harici ekran kartı seçeneğini aktif hale getirin

Onu narden yapabiliyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı