Çözüldü İki farkli diske kurulan işletim sistemlerinin diskleri dosya gezgininde görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam, daha detayli anlatacak olursam iki farkli diske Windows 10 kurdum ve herhangi bir diski boot ettigimde dosya gezgininde diger isletim sisteminin de diskini gorup icindeki dosyalara erisebiliyorum, bunu nasil engellerim?

Çözüm
Diğer Windows'un kurulu olduğu bölümü D: diski olarak görür. Disk yönetiminden diğer Windows'un olduğu bölümün sürücü harfini kaldırın. Böylece Windows diğer Windows'un olduğu disk bölümünü görmez.
Diğer Windows'un kurulu olduğu bölümü D: diski olarak görür. Disk yönetiminden diğer Windows'un olduğu bölümün sürücü harfini kaldırın. Böylece Windows diğer Windows'un olduğu disk bölümünü görmez.

Çözüm
Cevabiniz icin tesekkurler, umarim bir sikinti cikmaz.

Edit: Basarili.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı