- RAM
- 16
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia Exceria G2 1TB m.2 SSD ve WD Blue 1TB HDD
- Ekran kartı
- Asus Dual V2 GTX 1050 Ti 4GB
- Anakart
- Asus Prime B450M-A II
- İşlemci
- AMD Ryzen 3 3300X
Merhabalar, bilgisayarımda bir adet 1TB'lık Kioxia m.2 SSD ve bir adet 1TB WD HDD bulunmakta. Şu an 1TB m.2 SSD'mi kullanıyorum, içinde Windows 11 var ve bana yetiyor. HDD ise formatlı bir şekilde içi boş.
Kardeşimin PC'yi kullanmasını istiyorum. Onun için HDD'ye Windows 10 veya 11 kuracağım.
Kurulumu yapabilirim ama yönetme işini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kardeşim PC'ye virüs bulaştırırsa benim ana m.2 SSD'me geçme imkanı var mı? Veya dosyalarımı kurcalayabilme durumu nedir? Kardeşim önüne gelen linklere tıkladığı ve KB'lık dosyayı oyun sanıp açtığı için güvenemiyorum. Daha önce kullanıcı açmıştım fakat her şey çok karışıyor ve yeni kullanıcı, diskte çok yer kaplıyor bence.
Dosyaları kurcalamaması için "Dosya Gezgini"nden kendi diskimi gizleyebiliyor muyum?
Durumumu anlayıp aklıma gelmeyen detaylarla yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden.
Kardeşimin PC'yi kullanmasını istiyorum. Onun için HDD'ye Windows 10 veya 11 kuracağım.
Kurulumu yapabilirim ama yönetme işini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kardeşim PC'ye virüs bulaştırırsa benim ana m.2 SSD'me geçme imkanı var mı? Veya dosyalarımı kurcalayabilme durumu nedir? Kardeşim önüne gelen linklere tıkladığı ve KB'lık dosyayı oyun sanıp açtığı için güvenemiyorum. Daha önce kullanıcı açmıştım fakat her şey çok karışıyor ve yeni kullanıcı, diskte çok yer kaplıyor bence.
Dosyaları kurcalamaması için "Dosya Gezgini"nden kendi diskimi gizleyebiliyor muyum?
Durumumu anlayıp aklıma gelmeyen detaylarla yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden.
Son düzenleme: