İki farklı interneti aynı anda nasıl kullanabilirim?

Makaleler
1
Arkadaşlar elimde Ethernetli normal internet var, bir de telefonun internetini USB Tethering olarak bağlıyorum. Bu iki interneti aynı anda kullanarak indirme hızımı arttırmak istiyorum. Windows içindeki bağlantıları köprüle seçeneğini denedim işe yaramadı. Hatta mavi ekran verdi kaç kere. Nasıl yapabilirim?
İşletim sistemi: Win10 64 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde Ethernetli normal internet var, bir de telefonun internetini USB Tethering olarak bağlıyorum. Bu iki interneti aynı anda kullanarak indirme hızımı arttırmak istiyorum. Windows içindeki bağlantıları köprüle seçeneğini denedim işe yaramadı. Hatta mavi ekran verdi kaç kere. Nasıl yapabilirim?
İşletim sistemi: Win10 64 Pro
Dispatch diye uygulama ile yapılıyor fakat MS degerleri istedigin gibi olmayabilir. Kullandım bende.

Benim istediğim maliyetli bir şey değil. Zaten sürekli kullanacağım bir olay değil. Pratik yoldan çözmem gerekiyor.
Dispatch diye uygulama ile yapılıyor fakat ms degerleri istedigin gibi olmayabilir. Kullandım bende .

Teşekkür ederim, Programın linkini atabilir misin rica etsem? Ping değerleri önem vermiyorum. Sadece inen veri miktarı hızlı olsun yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı