İki farklı kişi aynı IP'yi kullanırsa ne olur?

282844

Hectopat
Şimdi sorum şu bildiğimiz gibi modemi kapatıp açtığımızda IP değişiyor(sabit IP almadıysak). Şimdi birbirinden alakasız iki farklı kişi modemini açıyor. Bu iki kişinin modemi aynı IP'ye bağlanırsa ne olur? Veya böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamazsınız. Aynı saniyeye sahip olabilirsiniz ama aynı mikrosaniye cinsine sahip olamazsınız. İki kablolu cihaza modeme aynı anda bağlamanız ama farklı IP adresi almaları buna bir örnektir.
Diyelim ki aldılar, internet bağlantısı olmayacaktır.

Değişir, kullanılan iletişim protokolü Mac bazlı çalışıyorsa IP adreslerinin bir anlamı olmaz.

Benim bu forumdaki geçmişime bakabilirsin. Ne oldu o eski, anketlerini yüzlerce insanın okuduğu bir ankete en az 250 kişinin katıldığı Elektrikci'ye En azından bu forumda başına bu gelir...

Benim bu forumdaki geçmişime bakabilirsin. Ne oldu o eski, anketlerini yüzlerce insanın okuduğu bir ankete en az 250 kişinin katıldığı Elektrikci'ye En azından bu forumda başına bu gelir...
Oradaki IP adres çakışmasının nedeni var aslında da, oturup uzun uzun ağ dersi almak ister misin bilemedim.

Cgnat denen olayı araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…