Suyu nasıl içersiniz?

Suyun mideye taksiratını nasıl gerçekleştirirsiniz?

• Oturarak

• Ayakta

• Yürürken

• Koşarken

• Çeşmeden avucuma doldurup içerim

• Konuşurken

• Ağzımı dağa dayayıp içerim (kaynak suyu)

• Dinlenerek 1 saatte içerim

• Su kullanmıyorum

• Gizli ilimler doğrultusunda farklı bir yöntemim var :)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evet eskiden aktiflik çok fazlaydı.
Çok da eski değil aslında 6 ay kadar önce. Eğer önceki hesabımın başına o büyük felaket gelmeseydi şuan belki de 4K mesaj + 3K beğeni vardı hesapta ama daha önceden de belirttim rütbesinde değilim. Güzel vakit geçireyim eğleneyim yeter benim için. Yalnız hesabım silinince niyeyse anketler de tutmamaya başladı. Genel anket kalitesinde düşüş oldu lakin sağolsun arkadaşlara ayakta tutuyorlar.

Çok da eski değil aslında 6 ay kadar önce. Eğer önceki hesabımın başına o büyük felaket gelmeseydi şuan belki de 4K mesaj + 3K beğeni vardı hesapta ama daha önceden de belirttim rütbesinde değilim. Güzel vakit geçireyim eğleneyim yeter benim için. Yalnız hesabım silinince niyeyse anketler de tutmamaya başladı. Genel anket kalitesinde düşüş oldu lakin sağolsun arkadaşlara ayakta tutuyorlar.
Hesabınız neden silindi?

Skydiving sporu yaparken içerim (!) 🤣 🤣
Şaka bir yana troll bir seçenek olarak "Gizli ilimler doğrultusunda farklı bir yöntemim var." Seçeneğini seçtim.
Ama gerçek hayatta oturup içerim. :)

Hesabınız neden silindi?
IP çakışması olmuş moderatörün bir tanesi de aynı hesap sanıp başka hesapla birleştirmiş. Sunucu sıkıntılarından dolayı birleşme olmayınca o elemanın açtığı konular ben açtım gözüktü hep 2-3 gün müdahele edemedim çeşitli mecralardan ulaştım. Sağolsun eski hesabımı, diğer kullanıcının açtığı çoluk çocuk konularıyla beraber tarihe gömdü Recep Baltaş. Tabii ki benim isteğim doğrultusunda.

Tüm problem, en baştaki moderatörün o işlemi başlatması aslında. Hani başka üyenin başına gelse o moderatörü işinden eder insan ama ben rütbe olayını takmıyorum amacım eğlenerek ilim aktarımı.

Kendimi Nazgul gibi hissediyorum sanki Gölge Diyar'a geçmişim gibi. Eski konularım etiketler ile çıkmıyor Silinen Üye profiline de bakılmadığı için şu an bu konu gibi en az 10 tane yüzlerce insanın katıldığı anketlerim hayalet misali forum sunucularında saklanıyor. Sadece konu başlığının ismini yazarsan çıkıyor 🤔 hayalet anketlerim çok başarılıydı ben Gölge Diyar'a geçince gücüm azaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı