İki farklı kişiliğin olması

Sıkıntı orada hocam, sırrım hakkında hiçbir şey yapamam, sadece oturup izliyorum. Ve bu beni çok yaralıyor.

Herkes anonim hocam. Burada ki biri sizin diyebileceğinizi aleyhinize kullanamaz. Belki sırrınızı açarsanız bir çare bulabiliriz. Ama yine de kendiniz bilirsiniz.

Herkes anonim hocam. Burada ki biri sizin diyebileceğinizi aleyhinize kullanamaz. Belki sırrınızı açarsanız bir çare bulabiliriz. Ama yine de kendiniz bilirsiniz.

Hocam zaten anlatırsam, konu çok karışır. Sadece, sorun benim değil daha çok ailemin sorunu. Ben konuşurum sıkıntı değil ama olayların karmaşık hale girmesini istemiyorum. Sağ olun hocam yardımlarınız için. Diğer kısımlar için tavsiyeniz var mı?

Geçer umarım. Evcil bir hayvan edinin hayatınızı güzelleştirir, kafanızı dağıtın yeni
Şeyler öğrenen yeni bir diziye başlayın.

Psikolojik desteğe ihtiyacınız var gibi duruyor. Tabi sırrınızı bizimle paylaşırsanız belki çözüm bulabiliriz.

Psikolojik destek almak isterim fakat burada yine karamsarlığım devreye giriyor. Paranın zor kazanıldığını biliyorum. Ve psikolojik desteklerin pahalı olduğunu da. Hocam yapacak pek bir şey yok. İşlerin yoluna girmesini bekleyeceğiz.
Geçer umarım. Evcil bir hayvan edinin hayatınızı güzelleştirir, kafanızı dağıtın yeni.
Şeyler öğrenen yeni bir diziye başlayın.

1. evcil hayvana sahip olamam, evimiz çok küçük. Kaplumbağa gibi tatlış bir hayvanım vardı. Vefat etti kendisi.
2. yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Rubik küp çözüyorum. Megaminx, 3x3, 4x4, 5x5, 2x2 ve snake cube çözebiliyorum.
3.bu aralar kakegurui izliyorum. Sarıyor fakat anca haftada 1-2 bölüm izliyebilyorum.

Psikolojik desteğe ihtiyacınız var gibi duruyor. Tabi sırrınızı bizimle paylaşırsanız belki çözüm bulabiliriz.

Teşekkür ederim hocam, fakat buna hazır değilim. İnşallah 1-2 aya bu konuyu editleyip her şeyi açıklayacağım.
Eğer size yardımcı olacaksa birkaç güzel anime önerebilirim hocam.

Elbette, herkesin fikri önemlidir benim için. Dinliyorum sizi.

Kendi kendinize destek olabilirsiniz. Ben 11 yaşında iken herkes beni mutlu sanardı ama ben çok mutsuzdum, neredeyse depresyona girecektim o yaşta. Sonra kendimle yalnız kalmaya başladım sorunların ne olduğuna, nasıl bir çözüm bulabileceğimi düşündüm. Beni mutsuz eden olayları takmamaya, sevdiğim şeylere sımsıkı sarılmaya başladım. Tabi bu bende işe yaradı diye herkes de işe yarar diye bir kural yok. Sadece bir tavsiye. Anime de önerebilirim.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…