İki farklı RAM kullanılır mı?

376955

Hectopat
Arkadaşlar kolay gelsin. Benim 2 adet RAM'im vardı önceden. Ve birini satmak zorunda kaldım çünkü oyun oynatmıyordu bir sıkıntısı vardı hatta fotoğraftaki 2 RAM'in üsttekinin aynısından vardı. Sonra 2. El aynı RAM'den bakarken milletin 2. el RAM'lari 0 ile aynı fiyata koyduğunu görünce sıfır aldım ve fotoğrafta iki RAM olanın altındaki daha yeni gelen RAM'di. Sizce bu iki RAM'i kullansam sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20230609_120744.jpg
    IMG_20230609_120744.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 60
Kanka hiçbir şey anlamadım ama aynı MHz ve CL değerine sahip her RAM kullanılır.
Normalde aldığım şeyler öyle gösteriyordu yani benim satın aldığım yerde benim RAM'imin aynısı gözüküyordu ama gelen şey aynı marka olmasına rağmen farklıydı o yüzden sorayım dedim

Arkadaşlar kolay gelsin. Benim 2 adet RAM'im vardı önceden. Ve birini satmak zorunda kaldım çünkü oyun oynatmıyordu bir sıkıntısı vardı hatta fotoğraftaki 2 RAM'in üsttekinin aynısından vardı. Sonra 2. El aynı RAM'den bakarken milletin 2. el RAM'lari 0 ile aynı fiyata koyduğunu görünce sıfır aldım ve fotoğrafta iki RAM olanın altındaki daha yeni gelen RAM'di. Sizce bu iki RAM'i kullansam sıkıntı olur mu?
Şimdiki ramlerin çoğu mHz değerleri aynı olmasa bile birbirine eşitleyerek kullanılabilir ramler aynı ise bir sorun yaşamazsın.

Normalde aldığım şeyler öyle gösteriyordu yani benim satın aldığım yerde benim RAM'imin aynısı gözüküyordu ama gelen şey aynı marka olmasına rağmen farklıydı o yüzden sorayım dedim.

Bende aynı CL degeri MHz degeri olan RAM oldugu halde çalışmadi bunun garantisini veremeyiz ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı