İki farklı RAM uyumlu çalışır mı?

Krosis

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam. Bu konu hakkında az-çok araştırma yaptım fakat üzerimdeki kaygıyı bir türlü atamadım o yüzden buraya yazmak istedim. Şu anda kullandığım anakart modeli ASUS Prime B660-Plus D4 ve kullandığım RAM ise Crucial bls8g4D30AESEk Ballistix Sport 8 GB 3000 MHz. Rust gibi bir oyunda 8 GB RAM bana yetmediği için yanına bir 8 GB RAM daha eklemek istedim fakat uyumsuzluklar vs. oluşuyormuş galiba farklı markalar MHz değerleri falan filan olunca. Bu RAM'in yanına Crucial Ballistix 8gb 3000mhz Ddr4 Bl8g30c15u4b Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle bir RAM eklesem bana sorun çıkartır mı? Hani hiçbir sıkıntı olmasın aynı modelden alayım diyorum ama nasıl bir model ise bir türlü tek halini bulamadım. Ya stoklarda yok diyor ya da 8 değil de 16 GB halinde satılıyor. Bazı durumlar gerekçesiyle de fiyatın attığım linkteki gibi düşük olması da benim için önemli. Bir de benim sinir problemlerim var gelip de bu nasıl soru ulan nasıl şunu şunu anlayamadın diyerekten kafayı yememe sebep olmadan kısa ve öz bir şekilde sorun olmaz ya da sorun olur derseniz çok memnun kalırım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı olmuyor ben de geçen aldım 8 GB 3200 MHz RAM kasamda 2133MHz 8 RAM vardı taktım sıkıntısız çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı