İki farklı SSD kullanan sistem hangi SSD'nin performansından yararlanır?

Lord Alastor

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bir sistem toplayacağım, fakat alacağım sistemde iki farklı SSD var. SSD'lerden birisi Samsung 970 EVO Plus 2TB modeli, diğeri ise Team MP33 Pro 512 GB 2400/2000 modeli. Şimdi sistemi kurdum fakat sistem hangi SSD'nin hızından ve performansından yararlanır? Veya buna biz mi ayarlardan seçip karar vereceğiz?

Merhaba, yakın zamanda bir sistem toplayacağım, fakat alacağım sistemde iki farklı SSD var. SSD'lerden birisi Samsung 970 EVO Plus 2TB modeli, diğeri ise Team MP33 Pro 512 GB 2400/2000 modeli. Şimdi sistemi kurdum fakat sistem hangi SSD'nin hızından ve performansından yararlanır? Veya buna biz mi ayarlardan seçip karar vereceğiz?

Windows'u hangisine kurarsan onu baz alır. Hangisi daha hızlı ise ona kur Windows'u.

Windows'u hangisine kurarsan onu baz alır. Hangisi daha hızlı ise ona kur Windows'u.
Hmm, anladım, teşekkür ederim👍

Bu arada Team MP33 Pro 512 GB 2400/2000 modeline oyun kurarsam o oyun bu ssd'nin performansından mı yaralanacaktır? Yoksa Windows'u üstüne kurmuş olduğum Samsung 970 EVO Plus 2TB modelinin ssd'sinin performansından mı yararlanır?

Son düzenleme:
Hmm, anladım, teşekkür ederim👍

Bu arada Team MP33 Pro 512 GB 2400/2000 modeline oyun kurarsam o oyun bu SSD'nin performansından mı yaralanacaktır? Yoksa Windows'u üstüne kurmuş olduğum Samsung 970 EVO Plus 2TB modelinin SSD'sinin performansından mı yararlanır?

Sistemin açılışı kapanışı Windows'u kurduğunuz SSD'ye göre hız verir. Aynı şekilde oyunu nereye kurarsanız da oyunun kurulu olduğu SSD'ye göre açılır. Yani hocam demek istediğim senin elinde her şey. Oyunu farklı, Windows'u farklı SSD'ye kurarsanız ikisi de bağımsız olur.

Sistemin açılışı kapanışı Windows'u kurduğunuz SSD'ye göre hız verir. Aynı şekilde oyunu nereye kurarsanız da oyunun kurulu olduğu SSD'ye göre açılır. Yani hocam demek istediğim senin elinde her şey. Oyunu farklı, Windows'u farklı SSD'ye kurarsanız ikisi de bağımsız olur.
Tamamdır. Çok teşekkür ederim. 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı