İki farklı termal macun karıştırılsa sorun olur mu?

Byayasli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iki tane ayrı marka termal macun karıştırlırsa bir sorun olur mu? Biri orijinal biri bayağı bir çakma. Cooler Master'ın termal macunu vardı, çok az kalmıştı içinde. Onu sürdüm ama yetmedi. Gittim 60 liraya çakma bir şey aldım. Bunları karıştırsam bir problem olur mu?

Sorun olacağını sanmıyorum. Bir keresinde sürdüm birşey farketmedim. Hatta ikisini yani orjinaliyle beraber sürmeniz sadece çakma macunu sürmenizden daha iyi olur.

Merhaba herkese iki tane ayrı marka termal macun karıştırlırsa bir sorun olur mu? Biri orijinal biri bayağı bir çakma. Cooler Master'ın termal macunu vardı, çok az kalmıştı içinde. Onu sürdüm ama yetmedi. Gittim 60 liraya çakma bir şey aldım. Bunları karıştırsam bir problem olur mu?

İki macunun iletkenlik katsayısının arasında olur. Hangisinden daha fazla varsa ona daha yakın olur. Sıvılardaki yoğunluk gibi düşünelim.

Yoğunlukları farklı oluyor kaliteli bir çalışma olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı