İki internet hattını birleştirme

Modeminizin marka/modeli nedir hocam? Dual WAN yedekli bağlantı için kullanılıyor ama merak ettim modemin sitesinden bakayım.

Yapabilen modemlerin Load Balancer özellikleri olduğu yazmış sitede. Asus N16P modelinde denedim dual WAN özelliğini, biri iptal olunca bir kaç saniye sonra ötekinden internet vermeye devam ediyor. Telefonu bağlamıştım geçici olarak.

Dual WAN'da 2 adet internet hesabı olması gerekmiyor mu? telefon ile nasıl yaptınız benim bildiğim dual wan'da @ttnet @turknet gibi 2 hesabın olması gerekiyor.
Modeminizin marka/modeli nedir hocam? Dual WAN yedekli bağlantı için kullanılıyor ama merak ettim modemin sitesinden bakayım.
Asus DSL-N16

[WAN] Çift WAN tanıtımı ve kurulumu | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Asusun sitesinde yazdığına göre 2 mod var. Yük dağıtmayı seçince hızda bir artış yaşanabilir. Neticede istekler bölünmüş olacak. Tabi tek cihaza etki etmeyecektir.

USB üzerinden telefonu internet paylaşımı modunda bağlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…