Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 6 Aralık 2020 #51 Patrixcs dedi: Ben direkt ISS iptal etcem. Bıktım yemin ediyorum artık benimle dalga geçer gibi cevap verıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de dün o meşhur lanet Kahramanmaraş sorununu yaşadım. CS:GO'da 130ms gördüm.
Patrixcs dedi: Ben direkt ISS iptal etcem. Bıktım yemin ediyorum artık benimle dalga geçer gibi cevap verıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de dün o meşhur lanet Kahramanmaraş sorununu yaşadım. CS:GO'da 130ms gördüm.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Aralık 2020 #52 @Ipares benim pingim her zaman yüksek. 60'dan aşağı inmiyor. Cidden artık nefret ediyorum Telekom'dan. Hizmet vermeseler daha iyi.
@Ipares benim pingim her zaman yüksek. 60'dan aşağı inmiyor. Cidden artık nefret ediyorum Telekom'dan. Hizmet vermeseler daha iyi.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Aralık 2020 #53 pfSense gibi bir router/FW OS ile hat birleştirme işlemi yapabilirsiniz Ek olarak load balancer cihazları da işe yarar. Sayfalarda yazanları okumadım, başlığa göre cevap veriyorum.
pfSense gibi bir router/FW OS ile hat birleştirme işlemi yapabilirsiniz Ek olarak load balancer cihazları da işe yarar. Sayfalarda yazanları okumadım, başlığa göre cevap veriyorum.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 6 Aralık 2020 #54 24099 dedi: pfSense gibi bir router/FW OS ile hat birleştirme işlemi yapabilirsiniz Ek olarak load balancer cihazları da işe yarar. Sayfalarda yazanları okumadım, başlığa göre cevap veriyorum. Genişletmek için tıkla... FW OS Nedir ? Bir kaynak bulamadım da.
24099 dedi: pfSense gibi bir router/FW OS ile hat birleştirme işlemi yapabilirsiniz Ek olarak load balancer cihazları da işe yarar. Sayfalarda yazanları okumadım, başlığa göre cevap veriyorum. Genişletmek için tıkla... FW OS Nedir ? Bir kaynak bulamadım da.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Aralık 2020 #55 Ipares dedi: FW OS Nedir ? Bir kaynak bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Firewall OS. Kaynağa da gelecek olursanız internette ufak bir araştırmayla zibilyon tane kaynak var konu hakkında "pfSense ile hat birleştirme" yazınca çıkıyor birçoğu.
Ipares dedi: FW OS Nedir ? Bir kaynak bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Firewall OS. Kaynağa da gelecek olursanız internette ufak bir araştırmayla zibilyon tane kaynak var konu hakkında "pfSense ile hat birleştirme" yazınca çıkıyor birçoğu.
O Oscar1907 Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #56 Kolay gelsin. Hocam Mikrotik hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 2 hattı birleştirme işlemi yapamadım.
Kolay gelsin. Hocam Mikrotik hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 2 hattı birleştirme işlemi yapamadım.