İki kablosuz modemi kablo ile köprüleme

OnurYksl34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

Öncelikle benim zyxel ve airties kablosuz modemim var. Bu modemler birbirinden çok uzakta o yüzden sadece kablo kullanarak birbirine bağlamak istiyorum. Sizce nasıl yapabilirim?

Not : Bu konuda hiç bilgim yok. Eksik bilgi verdiysem söyleyin en kısa zamanda cevap verebilirim. Teşekkürler.

@Recep Baltaş

Merhaba kardesim. Modemlerin modelinide söylersen belki yardimci olabiliriz sana. Zyxel ve Airtiesden onlarca model dolasiyo piyasada.

Airties : Air 5341
ZyXEL : P-1302-T10B

Modemlerinin birinde mutlaka ve mutlaka wan portu bulunmalı yoksa imkansiz kardesim

Evet WAN portu mevcut

Bu işlemden sonra (modemleri birbirine bağlamak) iki modemde kablosuz çalışabilir mi acaba?

Up

Modemlerinin birinde mutlaka ve mutlaka wan portu bulunmalı yoksa imkansiz kardesim

Selam,
Bu dediğiniz şart değil.
İnternetin sonlandırıldığı modeme kabloyla bağlanacak modem köprü moduna alındıktan sonra iki modemi LAN portundan birbirine bağlayarak iki modemden de internete çıkabilirsiniz.

Selam,
Bu dediğiniz şart değil.
İnternetin sonlandırıldığı modeme kabloyla bağlanacak modem köprü moduna alındıktan sonra iki modemi LAN portundan birbirine bağlayarak iki modemden de internete çıkabilirsiniz.
Bunu bilmiyordum. Tesekkur ederim yanlisimi duzelttiginiz icin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı