Çözüldü İki kez sınıfta kalındığında AÖL ile diploma alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Carre4sa

Hectopat
Daha fazla  
Açık liseye geçip diploma alabilir mi ve üniversite sınavına girebilir mi?

Alabilir, üniversite sınavına da girebilir.

Ben açığa geçmek istiyorum fakat bir kere sınıfta kaldığım için geçemiyorum devamsızlığım şu anda iki gün sekiz gün daha gitmesem. Devamsızlıktan bir daha kalsam hemen açığa geçebilir miyim yoksa öbür sene mi geçerim?

Hemen geçemezsin. Sonuçta sınıfta kalıyorsun. Seneye o senenin tekrarını yaparsın ama açığa geçersin 2 kez kaldığın için.

1 kere sınıfta kalanlarda geçebiliyor. Forumda da 1 kere kalıp geçen olmuştu.

Reis ben halk eğitime gittim zaten açığa geçebilmek için iki kere sınıfta kalmam gerekiyormuş.
Halk Eğitimle hiç uğraşmayın. Genelgede 1 kere sınıfta kalanlarında geçebileceği yazıyor. İlçe Milli Eğitime gidip başvuru yapın. Reddedilirse itiraz edip genelgedeki " a) Sınıf tekrarına kalanlardan, ilgi Yönetmeliğin 59 uncu Maddesi birinci fıkrasının (a) bendi hükümlerinegöre öğrenim hakkı devam edenlerden bu yönde talepte bulunanlar, " maddesini gösterirsiniz.

İlçe milli eğitime gittim okuluna git dedi adam bende bir şey diyemedim.

İlçe milli eğitime gittim okuluna git dedi adam bende bir şey diyemedim.
Hocam bu kadar kolay vazgeçeceksen hiç girme bu işe bence. Yarın bir gün pişman olursan zor dönersin,sıkıntı yaşarsın. Bir kişinin okula git demesiyle oradan çıkmışsın. Böyle şey olur mu Allah aşkına? Açığa geçeceğim de biraz net ol başvurunu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…