Calismaniz gerek.
Vay be? Ciddi misin?
Calismaniz gerek.
Edebiyattan 70 diğer derslerden 50.50 değil mi ?
Böyle söyleyerek bir şey yapamazsın. Okumak için çalışmaktan başka çaren yok.Vay be? Ciddi misin?
*70 olması gerek.
Yeni kurala göre artık 70 oldu.
Sihirli bir cevap beklemiyodunuz heralde. Çalışmanız gerek bu notlarla dersleri bile dinlemediğinizi düşünüyorum.Vay be? Ciddi misin?
Böyle söyleyerek bir şey yapamazsın. Okumak için çalışmaktan başka çaren yok.
Evet geçersiniz.Edebiyattan geçeceğimi düşünüyorum yazılı notum zaten 65 sözlüden projeden 5 puan alırım, diğer derslerden kalmamam için 2. dönem kaldığım derslerin notunu yükseltsem 50 yapsam geçer miyim?
Sihirli bir cevap beklemiyordunuz herhalde. Çalışmanız gerek bu notlarla dersleri bile dinlemediğinizi düşünüyorum.
Konuşma ve dinleme ile belki 70 üstüne çıkar. Diğer türlü geçersin.Edebiyattan geçeceğimi düşünüyorum yazılı notum zaten 65 sözlüden projeden 5 puan alırım, diğer derslerden kalmamam için 2. dönem kaldığım derslerin notunu yükseltsem 50 yapsam geçer miyim?
Sanirsam sabahtan aksama kadar gezip bilgisayar oynamalisin demem gerekiyordu.Böyle söyleyerek bir şey yapamazsın. Okumak için çalışmaktan başka çaren yok.
Tavriniz hic hos degil, soyledigimde yanlis bir durum yok ne dememi bekliyordunuz?Vay be? Ciddi misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.