Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.132 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Selamlar, bugün bir AUX çoklayıcı satın aldım. Ve biri kulak üstü olmak üzere iki kulaklığım var. Kulak üstü kulaklıkkta dahili mikrofon olmadığı için mikrofonu olan bir kulaklığı direk mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Mümkün müdür?
Selamlar, bugün bir AUX çoklayıcı satın aldım. Ve biri kulak üstü olmak üzere iki kulaklığım var. Kulak üstü kulaklıkkta dahili mikrofon olmadığı için mikrofonu olan bir kulaklığı direk mikrofon olarak kullanmak istiyorum. Mümkün müdür?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Mümkün. Ama çok yakınına gelmeniz gerek. Genelde kulaküstü kulaklıkların mikrofonları yakındaki sesi daha net alıyor. Artı 0 Eksi
Mümkün. Ama çok yakınına gelmeniz gerek. Genelde kulaküstü kulaklıkların mikrofonları yakındaki sesi daha net alıyor.
KS KS Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.132 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Mümkün. Ama çok yakınına gelmeniz gerek. Genelde kulak üstü kulaklıkların mikrofonları yakındaki sesi daha net alıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum kulak üstü değil kulak içi kulaklığın mikrofonu kullanılacak. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Mümkün. Ama çok yakınına gelmeniz gerek. Genelde kulak üstü kulaklıkların mikrofonları yakındaki sesi daha net alıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum kulak üstü değil kulak içi kulaklığın mikrofonu kullanılacak.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #4 Vio dedi: Dostum kulak üstü değil kulak içi kulaklığın mikrofonu kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz. Birini kulakiçi olanı mikrofon portuna, kulaküstü olanı da kulaklık portuna takın. Bu kadar. Artı 0 Eksi
Vio dedi: Dostum kulak üstü değil kulak içi kulaklığın mikrofonu kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz. Birini kulakiçi olanı mikrofon portuna, kulaküstü olanı da kulaklık portuna takın. Bu kadar.
KS KS Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.132 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #5 Baş-ül Adam dedi: Evet kullanabilirsiniz. Birini kulak içi olanı mikrofon portuna, kulak üstü olanı da kulaklık portuna takın. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi port hangisi belli değil jak çoğaltıcı - Google Shopping www.google.com Ürün bu fan sesi geldiği için kulak üstü kulaklıkların mikrofonlarını devre dışı bırakıp kulak içi mikrofonunu kullanacağım. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Evet kullanabilirsiniz. Birini kulak içi olanı mikrofon portuna, kulak üstü olanı da kulaklık portuna takın. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi port hangisi belli değil jak çoğaltıcı - Google Shopping www.google.com Ürün bu fan sesi geldiği için kulak üstü kulaklıkların mikrofonlarını devre dışı bırakıp kulak içi mikrofonunu kullanacağım.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #6 Vio dedi: Dostum hangi port hangisi belli değil jak çoğaltıcı - Google Shopping www.google.com Ürün bu fan sesi geldiği için kulak üstü kulaklıkların mikrofonlarını devre dışı bırakıp kulak içi mikrofonunu kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz ürün jack çoğaltıcı. Yanlış ürün almışsınız. https://www.hepsiburada.com/logilink-ca0021-4-pin-3-5mm-stereo-erkek-2-x-3-5mm-stereo-disi-0-15m-p-BS51415?magaza=ARF%20BİLİŞİM Artı 0 Eksi
Vio dedi: Dostum hangi port hangisi belli değil jak çoğaltıcı - Google Shopping www.google.com Ürün bu fan sesi geldiği için kulak üstü kulaklıkların mikrofonlarını devre dışı bırakıp kulak içi mikrofonunu kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz ürün jack çoğaltıcı. Yanlış ürün almışsınız. https://www.hepsiburada.com/logilink-ca0021-4-pin-3-5mm-stereo-erkek-2-x-3-5mm-stereo-disi-0-15m-p-BS51415?magaza=ARF%20BİLİŞİM
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 1 Şubat 2021 #7 Ses aygıtlarından ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.132 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #8 Baş-ül Adam dedi: Bahsettiğiniz ürün jack çoğaltıcı. Yanlış ürün almışsınız. https://www.hepsiburada.com/logilink-ca0021-4-pin-3-5mm-stereo-erkek-2-x-3-5mm-stereo-disi-0-15m-p-BS51415?magaza=ARF%20BİLİŞİM Genişletmek için tıkla... Hadi be. Yarın bakacağım çevreye çok sağ ol dostum. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Bahsettiğiniz ürün jack çoğaltıcı. Yanlış ürün almışsınız. https://www.hepsiburada.com/logilink-ca0021-4-pin-3-5mm-stereo-erkek-2-x-3-5mm-stereo-disi-0-15m-p-BS51415?magaza=ARF%20BİLİŞİM Genişletmek için tıkla... Hadi be. Yarın bakacağım çevreye çok sağ ol dostum.