İki Modemi Birbirine Bağlamak

CarlosBG

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba. Adres değişikliğinden dolayı ev daha da büyüdü bu sebepten dolayı internetim diğer odalara daha az geliyor, özellikle benim odama hiç gelmiyor desek yeridir. İinternetim D-Smart, D-Smart'ın internet için kullandığı modem TP-Link TD W9970 iyi modem ama bizim ev için yetersiz maalesef. Elimde eski bir modem var o da aztech DSL5001EN, bunu access poit gibi kullanma imkanım var mı? Yani Wi-Fi alanını genişletmem mümkün mü? Ana modem ile kablosuz bir bağlantı oluştursa illa bağlantı oluşturduktan sonra tekrar kablosuz yaymasına gerek yok, kablo ile PC'ye bağlayacağım. Yani benim için bir nevi de Wi-Fi adaptörü görevi de görecek gibi bir şey böyle bir şey mümkün mü? Dostlarım bu iki modemi birbirine nasıl bağlayabilirim?

• Ana modem: TP-Link TD W9970 dsmart
  • Ara modem: Aztech DSL5001EN

Eğer mümkünse dostlarım bunu nasıl yapacağım konusunda da yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı