İki müziğin ismi nedir?

yalnizadamm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıya iki kısa video linki bırakıyorum. Bu videolarda arka planda çalan müziklerin isimlerini bir türlü bulamadım. Kulağa tanıdık gelse de Shazam ve benzeri uygulamalar da bulamadı.
Eğer bilen varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Video 1 arka fon müziği:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 2 girişte çalan jingle müziği:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Giphy gibi bir uygulama ile videodaki sesin olduğu kısmı kırpıp indirirsen Shazam ile belki daha kolay bulabilirsin. Giphy ile ücretsiz 30 saniye kırpabilirsin bazen hata veriyor tabi 20 saniye ve altında hatasız indiriyor genelde. Bilen varsa yine yardımcı olur tabi.

Giphy gibi bir uygulama ile videodaki sesin olduğu kısmı kırpıp indirirsen Shazam ile belki daha kolay bulabilirsin. Giphy ile ücretsiz 30 saniye kırpabilirsin bazen hata veriyor tabi 20 saniye ve altında hatasız indiriyor genelde. Bilen varsa yine yardımcı olur tabi.
Ben her yolu denedim ancak, çözüm bulamadım bir bilen varsa umarım yardımcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı