İki tane BioShock.exe var

Cont_re

Picopat
Makaleler
1

GOG'tan indirmiş olduğum BioShock Remastered oyununun klasörde iki tane .exe dosyası mevcut. HD yazan .exe dosyasını çalıştırınca oyun açılıyor fakat diğer dosyayı çalıştırmaya cesaret edemedim. Çünkü VirusTotal'e yüklediğim takdirde beni bu sayfaya atıyor:

Oyunu indirmiş olanlar dosya konumunu kontrol edebilir mi? Zararlı olduğundan süpheleniyorum.

Virüstotal raporunda tehdit algılanmamış.

Hocam oyunu satın almış indirmişsiniz GOG güvenilir bir dijital oyun sağlayıcısı. GOG'u kullanarak oyunu çalıştırın takmayın. Anti virüsünüzle oyun dosyasını Özel Tarama ile taratın isterseniz.

VTde yazan 'temiz' yazısına bakarak cevap yazılmış. Dosya kendisini bambaşka bir şey olarak gösteriyor. Bu bir komut hatası da olabilir, zararlı yazılım da.

Steam'den yükleyen arkadaşıma sorayım.

Hocam, sıkıntı gözükmüyor. VT'de tehdit yok. Oynayabilirsiniz.

Detaylı incelendiği takdirde kendisini 'android-cts-7.1_r6-linux_x86-arm.zip' olarak tanıtan büyük bir zararlı yazılım. .exe uzantılı olarak gözüküyor fakat arkaplanda yaptığı işlem sayısı inanılmaz.

@Alikaplan801, anladım hocam. İncelemesi nerede? VT göstermiyor. Tehdit yok demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…