Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Predator RGB DDR4 3200MHz CL16 1.2V XMP Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Mesela yukarıdaki RAM'ler Dual kit RAM. Anakarta monte ederken A2 ve B2 portlarına takılması tavsiye ediliyor. Yukarıdaki Dual kit RAM'den bir tane daha satın alıp sistemi 32 GB yaparsak RAM'den kaynaklanan bir sorun ortaya çıkabilir mi?
Yanlış bilgi vermeyin ben üretim tarihi farklı ama aynı RAM olan fakat sıkıntı çıkaran sistemler gördüm. Ve aynı sorun başıma geldiği için RAM değiştirmek zorunda kaldım biraz şans işi.
Yanlış bilgi vermeyin ben üretim tarihi farklı ama aynı RAM olan fakat sıkıntı çıkaran sistemler gördüm. Ve aynı sorun başıma geldiği için RAM değiştirmek zorunda kaldım biraz şans işi.
Baya bir şansızlık olmuş o zaman. Aksi halde kimse sistem upgrade edemez. Yani bu durum çok düşük bir ihtimal. Markası tutmayan RAM'ler bile uyumlu çalışıyor çoğu zaman. (özellikleri değil markasından bahsediyorum.)
Baya bir şansızlık olmuş o zaman. Aksi halde kimse sistem yükseltme edemez. Yani bu durum çok düşük bir ihtimal. Markası tutmayan RAM'ler bile uyumlu çalışıyor çoğu zaman. (Özellikleri değil markasından bahsediyorum.)