İki tane dual kit RAM uyumlu çalışır mı?

Makaleler
20
Merhabalar. Piyasada birçok 2x8 GB şeklinde Dual kit RAM'ler var. 2 adet aynı Dual kit RAM'leri takarsak RAM'lerde uyuşmazlık sorunu olabilir mi?

Mesela yukarıdaki RAM'ler Dual kit RAM. Anakarta monte ederken A2 ve B2 portlarına takılması tavsiye ediliyor. Yukarıdaki Dual kit RAM'den bir tane daha satın alıp sistemi 32 GB yaparsak RAM'den kaynaklanan bir sorun ortaya çıkabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır cıkmaz farklı marka bile olsa özellikleri aynı olursa cıkmaz ben bizzat kullanıyorum.

Yanlış bilgi vermeyin ben üretim tarihi farklı ama aynı RAM olan fakat sıkıntı çıkaran sistemler gördüm. Ve aynı sorun başıma geldiği için RAM değiştirmek zorunda kaldım biraz şans işi.

Yanlış bilgi vermeyin ben üretim tarihi farklı ama aynı RAM olan fakat sıkıntı çıkaran sistemler gördüm. Ve aynı sorun başıma geldiği için RAM değiştirmek zorunda kaldım biraz şans işi.
Baya bir şansızlık olmuş o zaman. Aksi halde kimse sistem upgrade edemez. Yani bu durum çok düşük bir ihtimal. Markası tutmayan RAM'ler bile uyumlu çalışıyor çoğu zaman. (özellikleri değil markasından bahsediyorum.)

Baya bir şansızlık olmuş o zaman. Aksi halde kimse sistem yükseltme edemez. Yani bu durum çok düşük bir ihtimal. Markası tutmayan RAM'ler bile uyumlu çalışıyor çoğu zaman. (Özellikleri değil markasından bahsediyorum.)

Aynen şans işi biraz. Yani çalışsa bile sistem kararsız çalışıyor oyunlarda ani drop giriyordu RAM'leri değiştirince sorun çözülmüştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı