İki tane RX570 4GB ile ETH yapılır mı?

FarukS

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2018
Mesajlar
1.865
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, elimde iki adet RX570 Armor modeli 4GB ekran kartları var. Bu iki tanesi ile ETH madenciliği yapılır mı? Lütfen bilgili kişiler yanıt verirse güzel olur. Öbür türlü kulaktan dolma bilgiler veren arkadaşlar ve mesaj yazmak için yazan arkadaşlar lütfen tavsiye vermesinler.
 
Tek bir RX 570 4 GB kartı ile 0.5 mh/s almıştı bir arkadaşım. Eğer iki ekran kartının birleşip 8 GB VRAM oluşturma gibi bir durumu yoksa; yapmanızı önermem. RX 5500XT 8 GB ile 26 mh/s yapmama rağmen haftalık 200-250 TL arasında kazanacağım. Kazanacağınız paradan tatmin olmazsınız.
 
Merhabalar, elimde iki adet RX570 Armor modeli 4 GB ekran kartları var. Bu iki tanesi ile ETH madenciliği yapılır mı? Lütfen bilgili kişiler yanıt verirse güzel olur. Öbür türlü kulaktan dolma bilgiler veren arkadaşlar ve mesaj yazmak için yazan arkadaşlar lütfen tavsiye vermesinler.

Aga biraz zor güzel para kazanmak istiyorsan en az 10 tane olmalı.
 
ETH 4GB kartlarda tam güç vermez. Çünkü DAG boyutu 4GB'nin üzerine çıktı. Başka coinlere yönelmeniz gerekiyor. Zaten denerseniz de büyük ihtimalle DAG hatası alırsınız. Ya da çok çok yavaş bir kazım yaparsınız. Kendim denedim. Ve olmuyor. Eğer bu sorunu çözen yazarsa sevinirim.
 

Geri
Yukarı