kukimaster34
Femtopat
Daha fazla
10k ya uzay montaj rx 5600 xt sistem dizersiniz hocam.Fotoğrafını koyduğum sistem sizce fiyatına göre alınır mı? Celeron'lu bilgisayarı satıp biraz para ekleyip alacağım sistem 2 el düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Sistemin garantisi de var. Güvence de var. Fiyat 10 bin TL.
Fotoğrafını koyduğum sistem sizce fiyatına göre alınır mı? Celeron'lu bilgisayarı satıp biraz para ekleyip alacağım sistem 2 el düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Sistemin garantisi de var. Güvence de var. Fiyat 10 bin TL.
Fotoğrafını koyduğum sistem sizce fiyatına göre alınır mı? Celeron'lu bilgisayarı satıp biraz para ekleyip alacağım sistem 2 el düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Sistemin garantisi de var. Güvence de var. Fiyat 10 bin TL.
Bütçe?
En fazla 10.000 monitöre de para vereceğim o yüzden. Celeron sistemimi satıyorum.
Parça parça 5600XT sistem çıkar o bütçede.
Anlamıyorum bu konuda parça parça bilemiyorum.
2. elden parça parça toplarsın eğer montajdan anlamam diyorsan yaşadığın yerdeki herhangi bir bilgisayarcıdan montajlatabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.