İkince el iPhone 11 Pro vs 12 Pro

ne_bileyim_kim

Decapat
Daha fazla  
Geçici süreliğine kullanacağım için ikinci el alacağım şu an yakın çevrede neredeyse aynı fiyatlara.
11 Pro ve 12 Pro buldum. 11 Pro'nun pili değişmiş. 12 Pro'nun pil sağlığı %77 ve ekranında küçük çizik var.

Hangisini almalıyım fiyatları birbirine çok yakın.

Geçici süreliğine kullanacağım için ikinci el alacağım şu an yakın çevrede neredeyse aynı fiyatlara.
11 Pro ve 12 Pro buldum. 11 Pro'nun pili değişmiş. 12 Pro'nun pil sağlığı %77 ve ekranında küçük çizik var.

Geçici süre derken ne kadarlık bir süreden bahsediyorsun?

12 Pro alıp pili değiştirmek daha mantıklı.

Yani şöyle 3-5 ay için pil ve çizik (boyutu çok büyük değilse) önemli şeyler değil bence performans olarak raaht edemssin 11 Pro ile.
ne kadar farkları var ? yedek telefon olarak alcam yoksa zaten asla iphone tercih etmem . kamera ve depolama lazım

5 ay gibi bir sürede %77 pil sağlığı götürür 12 alın diyicemde 5 ay kullanmak için ucuz bir Android cihaz alsanız daha iyi olmaz mı?
yedek telefon olarak alcam şuan zaten android bir telefonum var kuryelik yaparken ve günlük işlerde bana yetmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı