İkinci diskteki Windows boot etmiyor

ggreenicess

Decapat
Sistemimde 2 ayrı disk var birisi M.2 SSD birisi de SATA SSD. 1 hafta önce bir deneme için SSD'ye 2. Windows'u kurdum(Windows 10). Bugün de işim bittiğinden SSD'deki Windows'u biçimlendirmek yaparak sildim. Ama halen bu Windows sebebi ile biçimlendirmeme rağmen M.2 SSD'de kurulu olan Windows direkt açılmıyor. Mavi ekran veriyor ve sonra bu ekranda F9'a basıp 2 Windows seçeneği arasında seçim yapmamamı istiyor. İlginç olan artık M.2 SSD dışında Windows yok ve bu durumun çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Bu arada F9 dışında tüm seçenekler restart ediyor. Şimdiden teşekkürler.

F3FDB23C-D12F-41B0-A89D-8DA5467DE65A.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Eğer seçim yapmadan direk bir işletim sistemi açılsın istiyorsan,başlat çalıştır'dan msconfig yazarak açılan ekranda Önyükleme bölümünde sadece açılmasını istediğin işletim sistemini hangi diskte yüklü ise bırakıp diğerini silersen sorununu çözmüş olursun.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMINIZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK SAĞOLUN DEDİĞİNİZİ YAPTIM VE ÇÖZÜLDÜ.

AYRICA ÖZELLİKLE BÜYÜK HARF İLE YAZIYORUM FORUMDA BİRKAÇ AYDIR BULUNMAKTAYIM VE BİLDİKLERİMİ ZEVKLE İNSANLARA AKTARMAYI SEVERİM. FAKAT BURADA BELLİ BAŞLI KURALLAR OLMALI EYVALLAH AMA BURAYA NOKTA KOYMADIN ORAYA VİRGÜL KOYMADIN DİYE YÖNETİCİ SIFATINI SADECE SANAL DÜNYADA GÖREBİLECEK OLAN YAVŞAKLAR TARAFINDAN HESABIM KİLİTLENDİ SANIRIM BİR SAAT KADAR. SEBEP ŞUYMUŞ TIRNAK İÇİNİ BÜYÜK HARF İLE YAZMAMAM O TIRNAKLAR GÖTÜNÜZE GİRSİN DİYEREKTEN NORMAL HAYATTA KAPIMA BİLE YAKLAŞAMAYACAK OLAN BU ADAMLRDAN SEBEP SİTEYİ TERK EDİYOR VE BİRDAHA SİTEYE GİRMEYECEĞİMİN GARANTİSİNİ VERİYORUM. BAZEN BAZI İNSANLARA SANALDANDA OLSA BİR RÜTBE VERMEK HELEKİ GERZEK ADAMLARA AĞIR GELİYOR. FORUMDAKİ TÜM KULLANICILARA SAYGILAR DİYEREKTEN BEN GİDER DİYORUM VE SON KEZ ŞUNU YAPMAK İSTİYORUM KULLANICILARIN AFFINA SIĞINARAKTAN

“hoşça kalın”

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı