Gece ışığını kontrol et kapalı mı?Laptopuma ikinci ekran olarak eski monitörümü bağladım ama ekranda bir sararma mevcut. Monitör ayarlarından durumu çözemedim. Ne yapmam gerekiyor?
Laptopuma ikinci ekran olarak eski monitörümü bağladım ama ekranda bir sararma mevcut. Monitör ayarlarından durumu çözemedim. Ne yapmam gerekiyor?
Kapalı hocam.Gece ışığını kontrol et kapalı mı?
Alabileceğim en ucuz kabloyu aldım, ondan da olabilir tabi.Ayarladan veya kablolardan değilse monitörünüzün ömrü bitmiştir.
Hocam ben eskiden bunu 60'tan 75'e çekip öyle kullanıyordum ama şu anda upgrade için nvidia denetim masasında bir seçenek bulamadım. Bunun bir yolu var mı?monitör eski ise sorunları vardır monitörün ayarlarını fabrika ayarlarına çevir ya da menüsünde reset falan vardır düzelmezse öyle kullan yapacak bir şey yok .
Ayarı varsa monitörde mavi ışığın oranını artırarak dengeleyebilirsin belki arıza donanımsalsa.Kapalı hocam.
Alabileceğim en ucuz kabloyu aldım, ondan da olabilir tabi.
şöyle söyleyeyim ben NVDİA kartlarda 60 hz monitörü 75 hz e boostlamayı bilmiyorum fakat AMD ekran kartlarında öyle bir özellik var ki önceden bende kullanıyordum gayet kaliteli duruyordu, eğer var ise onu NVDİA kullanan birisi söylesin ki ben GTX 980 kullandım onda bile bulamadımHocam ben eskiden bunu 60'tan 75'e çekip öyle kullanıyordum ama şu anda upgrade için nvidia denetim masasında bir seçenek bulamadım. Bunun bir yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.